Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχεία1o Βιωματικό Συνέδριο Θεραπευτικής Κίνησης στην Κω
Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στο ξενοδοχείο Doubletree by Hilton Resort Kos-Helona

1o Βιωματικό Συνέδριο Θεραπευτικής Κίνησης στην Κω

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 1ο Βιωματικό Συνέδριο Θεραπευτικής Κίνησης, Έμπνευσης και Χαράς “Live Long, Feel Well, Be Happy”, στο ξενοδοχείο Doubletree by Hilton Resort Kos-Helona, από τις 3 έως τις […]

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 1ο Βιωματικό Συνέδριο Θεραπευτικής Κίνησης, Έμπνευσης και Χαράς “Live Long, Feel Well,<...> Be Happy”, στο ξενοδοχείο Doubletree by Hilton Resort Kos-Helona, από τις 3 έως τις 6 Ιουνίου 2010. Για πρώτη φορά στην Ελλάδα συγκεντρώθηκαν από όλη την Ευρώπη κορυφαίοι καθηγητές προηγμένων μεθόδων, που αφορούν στην θεραπευτική κίνηση, στην αντιμετώπιση σωματικών πόνων, στις εναλλακτικές μορφές θεραπειών με βάση την ανεμπόδιστη ροή της ενέργειας μέσα στο ανθρώπινο σώμα, στις μεθόδους διαλογισμού, στην ομοιοπαθητική καθώς και στη δύναμη των φυτών.

Οι συμμετέχοντες διδάχθηκαν πρωτοποριακές και αποτελεσματικές τεχνικές σε μία τετραήμερη συνάντηση στην Κω, το νησί του Ιπποκράτη, πατέρα της σύγχρονης Ιατρικής Επιστήμης αλλά και Θεραπευτή, που δίδαξε και διέδωσε τις εξαιρετικές δυνατότητες ίασης μέσα από φυσικές διαδικασίες. Σύμφωνα με τη διοργανώτρια, κα Ναταλί Μενεγάτου, “για λίγες μέρες, αυτός ο μοναδικός τόπος γαλήνης και αρμονίας γέμισε με μια δυνατή και λεπτή ενέργεια η οποία, κυριολεκτικά, εισχώρησε βαθιά μέσα μας. Έτοιμοι για την αλλαγή, για την εξέλιξη, ζήσαμε την εμπειρία εξελιγμένων τεχνικών, όπως η μαγική τεχνική Alexander, το διασκεδαστικό και τόσο άμεσα αποτελεσματικό Felden Krars, η Fascia, η σωματοψυχοπαιδαγωγική. Ξυπνήσαμε το σώμα μας απαλά με Hatha Yoga και τονωθήκαμε με Ashtanga Yoga και Pilates. Το Butoh ήταν μία αποκάλυψη για τους περισσότερους: χορός, φιλοσοφία και θεραπεία μαζί, μέσα από μια χορογραφία κινήσεων και αυτοσχεδιασμό. Στο Sound Balancing αισθανθήκαμε τη σύνδεση του σώματός μας με την πνευματικότητά μας. Ευαίσθητη, λεπτή δουλειά που μας τόνωσε και μας εξισορρόπησε”.

Το συνέδριο έληξε και το καλοκαίρι στο Doubletree by Hilton Resort Kos-Helona συνεχίζεται σε μια ατμόσφαιρα ηρεμίας και ξεγνοιασιάς. Οι διοργανωτές και οι συμμετέχοντες έδωσαν ραντεβού για του χρόνου τον Μάιο, ελπίζοντας ο κύκλος να ανοίξει και όλο και περισσότεροι άνθρωποι να έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024