Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνΤουριστικά ΓραφείαΈντονη η παρουσία του Day Rise στην Αθήνα και στο Τουριστικό Πανόραμα

Έντονη η παρουσία του Day Rise στην Αθήνα και στο Τουριστικό Πανόραμα

Το ταξιδιωτικό γραφείο Day Rise, που εξειδικεύεται στην Τυνησία, είχε φέτος μια πολύ έντονη παρουσία στην έκθεση Τουριστικό Πανόραμα. Το περίπτερο του Day Rise ήταν διακοσμημένο σε τυνησιακό στυλ και […]

Το ταξιδιωτικό γραφείο Day Rise<.>, που εξειδικεύεται στην Τυνησία, είχε φέτος μια πολύ έντονη παρουσία στην<...> έκθεση Τουριστικό Πανόραμα.

Το περίπτερο του Day Rise ήταν διακοσμημένο σε τυνησιακό στυλ και προέτρεπε τους Έλληνες να ταξιδέψουν στην Τυνησία ακολουθώντας τα διάφορα προγράμματα που προτείνει το Day Rise. Μερικά από αυτά είναι: 4Χ4 Σαφάρι στην Σαχάρα, Στα βήματα του Οδυσσέα, Μοναδική Τυνησία – Οι οάσεις του νότου, και το ταξίδι περιπέτειας Τσάι στην Σαχάρα.

Το Day Rise έχει τα κεντρικά του γραφεία στην Θεσσαλονίκη, αλλά διαθέτει και γραφείο Αθηνών για την εξυπηρέτηση των ταξιδιωτών από την Νότια Ελλάδα. Στο γραφείο της Αθήνα υπεύθυνη είναι η κ. Δήμητρα Χαρίτου η οποία μάλιστα μας δήλωσε ότι με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των ελλήνων ταξιδιωτών, το Day Rise από τις 29 Ιουλίου θα ξεκινήσει να πετά στην Τυνησία με ναυλωμένο αεροσκάφος της Tunis Air κάθε Κυριακή.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024