Τελευταία νέα
ΑρχικήΕξοπλισμός & ΠρομήθειεςΤουριστικών Επιχειρήσεων & ΞενοδοχείωνDolphin Aquasonic Alarm για ασφάλεια στις πισίνες των ξενοδοχείων
Προϊόν σχεδιασμένο για να παρέχει 24ωρη προστασία

Dolphin Aquasonic Alarm για ασφάλεια στις πισίνες των ξενοδοχείων

Το Dolphin Aquasonic Alarm είναι ένα προϊόν της εταιρείας Greek Expo Links UK, η οποία εκπροσωπείται στην Ελλάδα από την Best solutions. Η χρήση του συστήματος από το χρήστη(ες) δεν […]

Το Dolphin Aquasonic Alarm είναι ένα προϊόν της εταιρείας Greek Expo Links UK, η οποία εκπροσωπείται στην Ελλάδα από την<...> Best solutions. Η χρήση του συστήματος από το χρήστη(ες) δεν είναι υποχρεωτική, αλλά έγκειται αποκλειστικά στην απόφαση του χρήστη. Ο χρήστης (ή ο επιβλέπων σε περίπτωση προστασίας παιδιών) αποφασίζει για το αν χρήζει(ουν) προστασίας και ενεργεί αναλόγως. Εξυπακούεται, δηλαδή, ότι αν συμβεί ατύχημα με τραγική εξέλιξη λόγω της μη χρήσης του συστήματος ασφαλείας, την ευθύνη κατά κύριο λόγο έχει ο παθών ή ο επιβλέπων, λαμβανομένου υπόψιν ότι η επιχείρηση διαθέτει το σύστημα ασφαλείας και έχει ενημερώσει σχετικά τους πελάτες της. Βέβαια, το Dolphin Aquasonic Alarm μπορεί να χρησιμοποιηθεί όχι μόνο σε πισίνες, αλλά και σε άλλες εφαρμογές, όπως αφύλακτες λιμνούλες, πηγάδια, δεξαμενές βιομηχανικών χώρων που απασχολούν προσωπικό κ.λπ. (βλ. Ευρωπαϊκή Νομοθεσία), ακόμη και στη θάλασσα. Η τιμή του συστήματος ασφαλείας είναι εξαιρετικά χαμηλή, ώστε όλες οι ελληνικές τουριστικές επιχειρήσεις (ανεξαρτήτως μεγέθους) να μπορούν να το αποκτήσουν? σε περίπτωση άλλωστε που ζητηθεί, η εταιρεία μας ρυθμίζει και διακανονισμό.

Οι υπεύθυνοι για το προϊόν κ. Κώστας Πολίτης της Greek Expo Links UK και κα Χρυσάνθη Αλεξάνδρου της Best solutions, λένε σχετικά: “Το εν λόγω προϊόν ασφαλείας Dolphin Aquasonic Alarm κατασκευάζεται από την Dolphin Alarms LTD με έδρα το Oxfordshire της Βρετανίας. Το Dolphin Aquasonic Alarm είναι νέο προϊόν (12 μήνες παρουσίας), αποτέλεσμα 4 χρόνων υψηλής τεχνολογικής έρευνας και ανάπτυξης από ιδιωτικά και πανεπιστημιακά κέντρα, μοναδικό παγκόσμια στο είδος του, με αποτελεσματικότητα 100% και είναι σχεδιασμένο για να παρέχει 24ωρη προστασία σε άτομα που τη χρειάζονται από ατυχήματα τυχαίου πνιγμού σε πισίνες ανεξαρτήτως λειτουργικής κατάστασης (φυλασσόμενες ή όχι, με κολυμβητές μέσα ή όχι). Εν ολίγοις, καλύπτει το μέχρι σήμερα κενό στην ασφάλεια των ατόμων που κινούνται στο χώρο της πισίνας (συνήθως μπαρ) και χρήζουν προστασίας (συνήθως μικρά παιδιά, υπερήλικες) από τυχόν πτώση τους στην πισίνα, παρά τη θέλησή τους, ακόμη και όταν η πισίνα ευρίσκεται υπό χρήση (ανοιχτή και με κολυμβητές μέσα κ.λπ.).”.

Οι ελληνικές τουριστικές επιχειρήσεις που προμηθεύονται το σύστημα ασφαλείας Dolphin Aquasonic Alarm αναβαθμίζουν:
α) την παρεχόμενη ασφάλεια σε ένα τόσο σημαντικό θέμα με τεράστιες ηθικές και νομικές προεκτάσεις.
β) το προφίλ τους, μέσω της διαφήμισης στις μπροσούρες και website τους για την προσέλκυση πελατών/οικογενειών που μέχρι σήμερα δεν προτιμούν καταλύματα με πισίνες λόγω των μικρών παιδιών τους.
γ) τη διεθνή εικόνα της χώρας μας και την αποφυγή διασυρμού της από διεθνή ΜΜΕ με δημοσιεύσεις ατυχημάτων που έγιναν λόγω ελλιπών μέτρων ασφαλείας από επιχειρήσεις και ελέγχων από πλευράς κράτους.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024