Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΑθλησηςΑπαγόρευση κυκλοφορίας στον Ολυμπο
Προστασία του βουνού από τις πυρκαγιές το καλοκαίρι

Απαγόρευση κυκλοφορίας στον Ολυμπο

Την απαγόρευση της κυκλοφορίας οχημάτων, μηχανημάτων και πεζών στην ευρύτερη περιοχή του Εθνικού Δρυμού του Ολύμπου, ανακοίνωσε ο νομάρχης Πιερίας, κ. Γιώργος Παπαστεργίου, με στόχο την προστασία του βουνού από […]

Την απαγόρευση της κυκλοφορίας οχημάτων, μηχανημάτων και πεζών στην ευρύτερη περιοχή του Εθνικού Δρυμού του Ολύμπου, ανακοίνωσε ο νομάρχης Πιερίας,<...> κ. Γιώργος Παπαστεργίου, με στόχο την προστασία του βουνού από τις πυρκαγιές κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ/ΜΠΕ, από χθες 1 Ιουλίου, έως και τις 30 Σεπτεμβρίου, απαγορεύεται η κυκλοφορία οχημάτων και πεζών, καθ’όλη τη διάρκεια του 24ωρου σε όλο το δασικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο της περιοχής του Εθνικού Δρυμού Ολύμπου, με εξαίρεση κεντρικούς οδικούς άξονες. Της απαγόρευσης εξαιρούνται οχήματα έκτακτης ανάγκης και μηχανήματα των υπηρεσιών των δήμων, ενώ απαγορεύεται η ελεύθερη κατασκήνωση στην ύπαιθρο από τις 9 το βράδυ έως τις 6 το πρωί της επομένης.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024