Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΓια συνομιλίες με την ΠΝΟ δεσμεύτηκε ο Μ. Χρυσοχοΐδης

Για συνομιλίες με την ΠΝΟ δεσμεύτηκε ο Μ. Χρυσοχοΐδης

Σε συνάντησή του χθες με εκπροσώπους της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης δεσμεύτηκε για τριμερή συνάντηση την επόμενη εβδομάδα, με τη συμμετοχή του υφυπουργού Εργασίας […]

Σε συνάντησή του χθες με εκπροσώπους της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης δεσμεύτηκε για τριμερή<...> συνάντηση την επόμενη εβδομάδα, με τη συμμετοχή του υφυπουργού Εργασίας Γιώργου Κουτρουμάνη, για τις ασφαλιστικές ρυθμίσεις που αφορούν στους ναυτικούς.

Ο κ. Χρυσοχοΐδης συζήτησε με τον γενικό γραμματέα της ΠΝΟ Γιάννη Χαλά και τους προέδρους των 14 σωματείων της Ομοσπονδίας στην πρώτη συνάντηση μετά την ανάληψη των νέων αρμοδιοτήτων του υπουργείου για τη ναυτιλία.

Αντηλλάγησαν απόψεις για τα ασφαλιστικά δικαιώματα των ναυτικών, το καμποτάζ, τη στελέχωση των πλοίων, την προσέλκυση νέων στο ναυτικό επάγγελμα και την αναβάθμιση της ναυτικής εκπαίδευσης σε όλες τις ειδικότητες.

Ο κ. Χρυσοχοΐδης δεσμεύτηκε ότι θα μελετήσει το υπόμνημα που του κατέθεσαν.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024