Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΗ νέα μίνι πισίνα της Teuco Seaside Hydrospa 640 εξοπλισμένη με iPOD
Συνδυασμός μουσικών απολαύσεων και φροντίδας για το δέρμα

Η νέα μίνι πισίνα της Teuco Seaside Hydrospa 640 εξοπλισμένη με iPOD

Η νέα μίνι πισίνα Seaside Hydrospa 640, η οποία αποτελεί την ναυαρχίδα της συλλογής Teuco Hydrospa έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά από την Giovanna Talocci. Αυτή τη φορά έρχεται πιο ανανεωμένη, εξοπλισμένη […]

Η νέα μίνι πισίνα Seaside Hydrospa 640, η οποία αποτελεί την ναυαρχίδα της συλλογής Teuco Hydrospa έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά από την<...> Giovanna Talocci. Αυτή τη φορά έρχεται πιο ανανεωμένη, εξοπλισμένη με το δικό της iPod δίνοντας τη δυνατότητα για ένα χαλαρωτικό μπάνιο ακούγοντας αγαπημένη σας μουσική.

Το iPod nano 8GB και η συσκευή ήχου με subwoofer και 4 κρυφά ηχεία είναι επιπλέον εξοπλισμένη με αυτόματο χρονόμετρο διάρκειας 3 ωρών με στόχο την εξοικονόμηση ενέργειας στην περίπτωση που ξεχάσετε να το κλείσετε. Είναι αδιάβροχο και επιπλέον συμβατό με οποιοδήποτε πηγή MP3. Επιπροσθέτως, η νέα μίνι πισίνα Seaside 640 Hydrospa είναι η πρώτη που είναι εξοπλισμένη με το σύστημα Hydrosilence, μια αθόρυβη λειτουργία μασάζ που προσφέρει μια εμπειρία απόλυτης χαλάρωσης όπου όλοι οι τεχνητοί θόρυβοι εξαλείφονται.

Μερικά από τα οφέλη που παρέχει η μίνι πισίνα Seaside 640 Hydrospa είναι ο υποβρύχιος και ο περιμετρικός φωτισμός. Η μίνι πισίνα μπορεί επίσης να εξοπλιστεί με σύστημα Χρωματοθεραπείας για οποιονδήποτε θέλει να δημιουργήσει μια πραγματικά μαγική ατμόσφαιρα στο νερό και γύρω από αυτό, καθώς και να βιώσει τις αποδεδειγμένες ευεργετικές επιδράσεις του φωτός και των χρωμάτων στη ψυχική του διάθεση. Τα κουμπιά ελέγχου και τα φίλτρα είναι κρυφά, όπως επίσης και ο χώρος ψύξης, ένα πολύτιμο αξεσουάρ που κάνει τις στιγμές που περνάτε στη μίνι πισίνα Seaside ακόμα πιο ευχάριστες. Ακόμα και το υδρομασάζ έχει κατασκευαστεί με ένα ειδικό panel μειωμένων διαστάσεων με αισθητικές λεπτομέρειες, που προσφέρουν ένα αποτελεσματικό και χαλαρωτικό μασάζ σε ολόκληρο το σώμα, χωρίς να μειώνουν την κομψότητα της μίνι πισίνας. Επιπλέον, η μίνι πισίνα είναι εξοπλισμένη με χαμηλωμένες περιοχές μασάζ. Οι χρήστες μπορούν επίσης να ξαπλώνουν έξω από την πισίνα, χάρη στο χώρο ηλιοθεραπείας που αποτελείται από τρία αδιάβροχα μαξιλαράκια από απαλή πολυουρεθάνη, διαθέσιμα σε ανοιχτό γκρι και κεραμιδί χρώμα.

Σχεδιασμένη να φιλοξενεί 4 ή 5 ανθρώπους, η Seaside 640 Hydrospa διαθέτει εξωτερικές διαστάσεις 258x225x78 εκ. και βάθος 70 εκ., γεγονός που την καθιστά εύκολη στην εγκατάσταση ακόμα και σε βεράντες ή μπαλκόνια, με υπέροχο εσωτερικό χώρο (188x152x50). Ακόμα και στην περίπτωση που η μίνι πισίνα τοποθετηθεί σε μια επενδυμένη δομή, το εξωτερικό κάθισμα είναι σε κάθε περίπτωση άνετο (70 εκ.).

Όπως και όλα τα άλλα μοντέλα Hydrospa της Teuco, η νέα Seaside 640 είναι μια μεγάλη μπανιέρα υδρομασάζ που είναι πάντα γεμάτη και έτοιμη για χρήση χάρη σε ένα αποτελεσματικό σύστημα φιλτραρίσματος και θέρμανσης, πέραν του ότι είναι εξοπλισμένη με ένα πρακτικό θερμικό κάλυμμα που διατηρεί τη θερμότητα που συσσωρεύεται και προστατεύει τη μίνι πισίνα όταν δε χρησιμοποιείται.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024