Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΣυνέδρια ΤουρισμούΒράβευση της C&C International για το συνέδριο Excellence in Paediatrics
Αποκλειστική διεθνή συνεργασία με την Wiley-Blackwell

Βράβευση της C&C International για το συνέδριο Excellence in Paediatrics

Στην C&C International απονεμήθηκε το βραβείο “Highly commended new conference launch” για το συνέδριο Excellence in Paediatrics, που έγινε στη Φλωρεντία το Δεκέμβριο του 2009. Το βραβείο αυτό απονέμεται σε […]

Στην C&C International απονεμήθηκε το βραβείο “Highly commended new conference launch” για το συνέδριο<...> Excellence in Paediatrics, που έγινε στη Φλωρεντία το Δεκέμβριο του 2009. Το βραβείο αυτό απονέμεται σε νέα και καινοτόμα προϊόντα που προτείνονται στην αγορά των συνεδρίων. Το 2ο συνέδριο “Εxcellence in Paediatrics” θα πραγματοποιηθεί στο Λονδίνο το Δεκέμβριο 2010.

Η C&C International έχει προχωρήσει σε αποκλειστική διεθνή συνεργασία με έναν από τους μεγαλύτερους παγκοσμίως εκδοτικούς οίκους την Wiley-Blackwell, η οποία είναι εισηγμένη στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης, έχει παρουσία σε 27 χώρες και εκδίδει περισσότερα από 500 επιστημονικά περιοδικά σε ολόκληρο τον κόσμο.

Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας η C&C International και η Wiley-Blackwell αναπτύσσουν σειρά νέων παγκόσμιων ιατρικών συνεδρίων – θεσμών υπό τον γενικό τίτλο Excellence in, ο οποίος και εξειδικεύεται αναλόγως της ειδικότητας στην οποία απευθύνεται. Στόχος είναι η ανάπτυξη 10 νέων ετήσια επαναλαμβανόμενων παγκόσμιων συνεδρίων – θεσμών και σε βάθος δεκαετίας η διοργάνωση αθροιστικά 120 συνεδρίων που θα καλύπτουν τις σημαντικότερες ιατρικές ειδικότητες. Τα νέα αυτά συνέδρια διοργανώνονται σε διάφορες ευρωπαϊκές πόλεις. Με τη συνεργασία της Wiley – Blackwell εξασφαλίζεται η συμμετοχή στην οργανωτική και επιστημονική επιτροπή των νέων συνεδρίων των πλέον διακεκριμένων παγκοσμίως επιστημόνων της ειδικότητας και chief editors των σημαντικότερων διεθνών επιστημονικών εκδόσεων όπως και η επικοινωνία με το σύνολο της παγκόσμιας επιστημονικής κοινότητας της αντίστοιχης ειδικότητας.

Η Τελετή Βράβευσης Συνεδρίων διεξήχθη στις 25 Ιουνίου 2010 στο Λονδίνο με τεράστια επιτυχία! Μέσα σε μία καταπληκτική ατμόσφαιρα, 400 επαγγελματίες του κλάδου των συνεδρίων συγκεντρώθηκαν από ολόκληρο το βιομηχανικό κόσμο για να γιορτάσουν. Περισσότερες από 120 υποψηφιότητες υποβλήθηκαν για τις 16 κατηγορίες βραβείων. Οι νικητές ήταν διοργανωτές συνεδρίων, εταιρείες μέσων ενημέρωσης και οργανισμοί που αντικατοπτρίζουν το βάθος και το εύρος της βιομηχανίας. Στόχος των βραβείων ήταν η αναγνώριση και η ανταμοιβή όσων διακρίθηκαν και καινοτόμησαν, αλλά και η προσφορά ενός ποιοτικού μέτρου σύγκρισης για τους ιδιώτες, τις ομάδες και τις εταιρείες του κλάδου των συνεδρίων.

Το υψηλό κύρος των υποψηφιοτήτων και ο ενθουσιασμός για τα βραβεία αποτέλεσαν παραδείγματα για το πάθος των συμμετεχόντων να προσεγγίσουν ο ένας τον άλλον, να δικτυωθούν με συναδέλφους και ανταγωνιστές και να χειροκροτήσουν τον αυξανόμενο επαγγελματισμό και τις ηγετικές μορφές του κλάδου.

Όπως δήλωσε ο Peter Rigby, διευθύνων σύμβουλος του ομίλου Informa Group, “η εναρκτήρια Τελετή Βράβευσης Συνεδρίων της περασμένης Παρασκευής ήταν εξαιρετικά πετυχημένη. Η συγκέντρωση των σημαντικότερων στελεχών του συνεδριακού κλάδου για πρώτη φορά και η βράβευση όσων διακρίθηκαν αποτελούν μια λαμπρή ιδέα. Οι ευκαιρίες δικτύωσης ήταν απίστευτα πολλές, γεγονός που δημιουργεί μια μοναδική βάση για το μέλλον. Είναι υπέροχο να βλέπεις την ενέργεια, τον ενθουσιασμό και τη ζωντάνια που αποτελούν αναπόσπαστο μέρος των επιχειρήσεων διοργάνωσης εκδηλώσεων”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024