Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΠυρκαγιά σε ξενοδοχείο στο Ιράκ

Πυρκαγιά σε ξενοδοχείο στο Ιράκ

Ο επίσημος απολογισμός των νεκρών από την πυρκαγιά που σημειώθηκε αργά το βράδυ της περασμένης Πέμπτης σε ξενοδοχείο στη βόρεια ιρακινή πόλη Σουλεϊμανίγια είναι 29 και όχι 40, ανακοίνωσε την […]

Ο επίσημος απολογισμός των νεκρών από την πυρκαγιά που σημειώθηκε αργά το βράδυ της περασμένης Πέμπτης<...> σε ξενοδοχείο στη βόρεια ιρακινή πόλη Σουλεϊμανίγια είναι 29 και όχι 40, ανακοίνωσε την περασμένη παρασκευή ο αρχηγός της αστυνομίας της πόλης. “Ο επίσημος τελικός απολογισμός είναι 29 νεκροί και 22 τραυματίες”, δήλωσε ο ταξίαρχος Νατζίμ-Ελντίν Καντέρ. “Τη νύχτα υπήρξε χάος στο νοσοκομείο λόγω του μεγάλου αριθμού των θυμάτων. Αυτό εξηγεί το λάθος που έγινε στον απολογισμό των νεκρών”.

Αξιωματικός των δυνάμεων ασφαλείας δήλωσε πως η πυρκαγιά δεν οφείλεται σε τρομοκρατική ενέργεια, αλλά μάλλον προκλήθηκε από βραχυκύκλωμα.

Η πυρκαγιά στο ξενοδοχείο “Σόμα” στο κέντρο της πόλης ξέσπασε αργά χθες το βράδυ και χρειάστηκαν αρκετές ώρες για να τεθεί υπό έλεγχο. Τουλάχιστον τρία από τα θύματα πήδηξαν από τα παράθυρα του τρίτου ορόφου για να γλυτώσουν από τις φλόγες, διευκρίνισε ο ίδιος αξιωματούχος.

“Οι περισσότεροι από τους ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους πέθαναν από ασφυξία. Δεν μπορούσαν να βγουν έξω”, τόνισε ο γιατρός Ρεκότ Χάμα-Ρασίντ, διευθυντής του νοσοκομείου της Σουλεϊμανίγια. Ο ίδιος πρόσθεσε πως ανάμεσα στους νεκρούς είναι γυναίκες και παιδιά.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024