Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΗ Travelport και η Continental Airlines παρατείνουν τη συμφωνία τους

Η Travelport και η Continental Airlines παρατείνουν τη συμφωνία τους

H Travelport, φορέας παροχής υπηρεσιών προς επιχειρήσεις της διεθνούς τουριστικής βιομηχανίας και η οποία λειτουργεί τα συστήματα GDS “Galileo” και “Worldspan”, ανακοινώνει ότι η Continental Airlines έχει υπογράψει παράταση 2,5 […]

H Travelport, φορέας παροχής υπηρεσιών προς επιχειρήσεις της διεθνούς τουριστικής βιομηχανίας<...> και η οποία λειτουργεί τα συστήματα GDS “Galileo” και “Worldspan”, ανακοινώνει ότι η Continental Airlines έχει υπογράψει παράταση 2,5 ετών της της ήδη υπάρχουσας συμφωνίας περιεχομένου. Ως αποτέλεσμα της παράτασης της συμφωνίας, η Continental έχει ανακοινώσει ναύλους και related seat inventory, συμπεριλαμβανομένων ναύλων διαθέσιμων από τη δική της ιστοσελίδα, γραφεία κράτησεων και μέσω τρίτων, οι οποίοι θα συνεχίσουν να προσφέρονται στους συνδρομητές του Galileo και του Worldspan με τους ίδιους όρους που περιλαμβάνονται στην πλέον πρόσφατη σύμβαση.

“Αυτή η συμφωνία επικυρώνει την τεράστια αξία της παγκόσμιας αγοράς της Travelport των περίπου 60.000 online και offline ταξιδιωτικών γραφείων με μια σημαντική ηγέτιδα εταιρεία στον κλάδο, όπως η Continental, και υπογραμμίζει την ικανότητά μας να φέρουμε σε επαφή τους αγοραστές και τους πωλητές ταξιδιών ανά τον κόσμο κατά τρόπο αποτελεσματικό και οικονομικά αποδοτικό”, είπε ο Travis Christ, πρόεδρος της Travelport GDS για την αμερικανική ήπειρο.

“Οι συνδεδεμένοι με την Travelport ταξιδιωτικοί μας πράκτορες, οι εταιρικοί ταξιδιώτες και οι πελάτες-καταναλωτές θα συνεχίσουν να έχουν αποτελεσματική πρόσβαση στους ναύλους που ανακοίνωσε η Continental, καθώς και στα related seat inventory στο ίδιο ή σε καλύτερο επίπεδα από ό,τι προσφέρει κάθε άλλο σύστημα GDS”.

“Εμείς στην Continental είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι για την περαιτέρω διεύρυνση της σχέση μας με ένα μεγάλο εταίρο διανομής, όπως η Travelport”, δήλωσε ο Scott Stachowiak,διευθυντής Διανομής της Continental Airlines. “Η συμφωνία αυτή μας προσφέρει μια ευέλικτη και οικονομική λύση διανομής, που ικανοποιεί τις ανάγκες της σημερινής δυναμικής αγοράς”.

Η σημερινή συμφωνία της Continental λήγει το 2011. Η παράτασή της τη διατηρεί έως το τέλος του 2013.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024