Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΤο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία λαμβάνει 3 διακρίσεις από το Conde Nast Traveller
Διακρίσεις από τα Βραβεία Κοινού 2009

Το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία λαμβάνει 3 διακρίσεις από το Conde Nast Traveller

Το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία κέρδισε 3 διακρίσεις στα Βραβεία Κοινού 2009 της ελληνικής έκδοσης του περιοδικού Conde Nast Traveller. Οι διακρίσεις είναι οι εξής: – Δημοφιλέστερο ξενοδοχείο για επαγγελματικούς λόγους […]

Το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία κέρδισε 3 διακρίσεις στα Βραβεία Κοινού 2009 της ελληνικής έκδοσης του περιοδικού Conde Nast Traveller. Οι<...> διακρίσεις είναι οι εξής:
– Δημοφιλέστερο ξενοδοχείο για επαγγελματικούς λόγους
– Καλύτερο εστιατόριο ξενοδοχείου το εστιατόριο GB Corner
– Δημοφιλέστερο daily spa το GB Spa.

Τα Βραβεία Κοινού 2009 έχουν ως στόχο την ανάδειξη και επιβράβευση όσων υπηρετούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ελληνική τουριστική βιομηχανία. Οι σημαντικές αυτές διακρίσεις είναι μεγάλη τιμή για το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία που πάντοτε προσπαθεί να ξεπερνάει τις προσδοκίες των πελατών του, προσφέροντας εξαιρετικές υπηρεσίες και μοναδικές εμπειρίες.

Το Conde Nast Traveller είναι το 1ο ταξιδιωτικό περιοδικό στον κόσμο και έχει κερδίσει διεθνώς αναρίθμητα βραβεία για την ποιότητα, την εγκυρότητα και την αξιοπιστία του. Σύμφωνα με το “moto” του περιοδικού “Truth in Travel”, το Conde Nast Traveller είναι το μόνο ανεξάρτητο από την ταξιδιωτική και τουριστική βιομηχανία περιοδικό. Οι συντάκτες του ταξιδεύουν ανώνυμα και καλύπτουν οι ίδιοι τα έξοδα τους με στόχο να βιώσουν το ταξίδι και τη διαμονή τους όπως όλοι μας.

Το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία, ιδιοκτησία της Εταιρείας Ελληνικών Ξενοδοχείων ΛΑΜΨΑ Α.Ε., διοικείται από τη Starwood Hotels & Resorts Worldwide Inc., μια από τις κορυφαίες εταιρείες ξενοδοχείων και τουρισμού στον κόσμο, με 1.000 ξενοδοχεία σε περίπου 100 χώρες και 145.000 εργαζόμενους στα ξενοδοχεία της ιδιοκτησίας ή της διαχείρισής της.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024