Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Συνεργασία του Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων με ρωσική αντιπροσωπεία

Τουριστική προβολή των Ιονίων στη Ρωσία

Θοδωρής Κουμέλης - 21 Ιούλιος 2010, 00:00

Τον πληρεξούσιο υπουργό της Ρωσικής Ομοσπονδίας στην Ελλάδα, , και αντιπροσωπεία του Ελληνορωσικού Επιμελητηρίου, αποτελούμενη<...>

από τον πρόεδρο, κ. Μάριο Οικονόμου, την αντιπρόεδρο, Ζωή Κυπριάνοβα, και το γενικό γραμματέα της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας, κ. Παναγιώτη Αγνιάδη, υποδέχτηκε ο περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, κ. Κώστας Γεωργαλίδης, στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφέρειας.

Ο κ. Γεωργαλίδης τόνισε ότι είναι ιδιαίτερα σημαντικό για την Ελλάδα να συνεργαστεί με τη Ρωσία σε διάφορους τομείς της οικονομίας, ξεκινώντας από την τουριστική προβολή της και εξέφρασε την πεποίθηση ότι η χώρα έχει να κερδίσει πολλά από τη συνεργασία των δύο χωρών. Ο κ. Savva, από την πλευρά του, επισήμανε ότι οι Ρώσοι, γνωρίζοντας πολύ καλά τις αρετές της Ελλάδας, την επιλέγουν ως τουριστικό προορισμό, κυρίως δε τα Επτάνησα, τα οποία χαρακτήρισε σημείο αναφοράς στις προτιμήσεις των Ρώσων. Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με την αμοιβαία διαβεβαίωση να γίνουν οι απαραίτητες συζητήσεις και προτάσεις στο εγγύς μέλλον, προκειμένου να προχωρήσει η συνεργασία των χωρών. Ο περιφερειάρχης χάρισε αναμνηστικά δώρα στον πληρεξούσιο υπουργό της Ρωσίας και τους εκπροσώπους του Ελληνορωσικού Επιμελητηρίου.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top