Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΑύξηση κατά 150% στις αεροπορικές αναζητήσεις για Ελλάδα και Τουρκία
Ερευνα του Skyscanner

Αύξηση κατά 150% στις αεροπορικές αναζητήσεις για Ελλάδα και Τουρκία

Μετά την πτώχευση του T.O. Goldtrail Holidays για ταξίδια σε Ελλάδα και Τουρκία, η ιστοσελίδα σύγκρισης τιμών αεροπορικών ταξιδίων Skyscanner.net παρατήρησε ένα “κύμα” αναζητήσων για πτήσεις προς την Τουρκία και την Ελλάδα από Βρετανούς που προσπαθούν να κάνουν εναλλακτικά σχέδια διακοπών…

Μετά την πτώχευση του T.O. Goldtrail Holidays για ταξίδια σε Ελλάδα και Τουρκία, η ιστοσελίδα σύγκρισης τιμών αεροπορικών ταξιδίων Skyscanner.net παρατήρησε<...> ένα “κύμα” αναζητήσων για πτήσεις προς την Τουρκία και την Ελλάδα από Βρετανούς που προσπαθούν να κάνουν εναλλακτικά σχέδια διακοπών.

Σχολιάζοντας την κατάσταση, ο Frank Skivington, διευθυντής Marketing και Πωλήσεων του Skyscanner, δήλωσε: “Ενώ οι μελέτες δείχνουν ότι εναλλακτικές πτήσεις υπάρχουν ήδη για την πλειονότητα των παραθεριστών που έμειναν `ξεκρέμαστοι` από την κατάρρευση της εταιρείας, πολύ περισσότεροι πελάτες τις βρήκαν μόνοι τους, εκτός των προγραμματισμένων καλοκαιρινών διακοπών τους. Η Goldtrail μετλεφερε περίπου 250.000 επιβάτες ανά έτος, έτσι η πτώχευση της επιχείρησης έχει οδηγήσει έναν τεράστιο αριθμό των επιβατών να αναζητούν εναλλακτικές πτήσεις. Κατά συνέπεια, δεν εκπλήσσει το γεγονός ότι την αμέσως επόμενη ημέρα είδαμε τις αναζητήσεις για πτήσεις προς την Ελλάδα και την Τουρκία να εκτοξεύονται στο 154%, σε σύγκριση με την προηγούμενη εβδομάδα”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024