Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνΤουριστικά ΓραφείαΗ Κατερίνα Μούσμπε, διευθύντρια της MidEast Travel, στο κανάλι Αλ Τζαζίρα
Θέμα συζήτησης οι ευκαιρίες που προκύπτουν σε κάθε κρίση

Η Κατερίνα Μούσμπε, διευθύντρια της MidEast Travel, στο κανάλι Αλ Τζαζίρα

Ο όμιλος εταιρειών MidEast Travel, χάρη στη μακρόχρονη εξειδίκευσή του στην ελληνική αγορά τουρισμού, προκάλεσε το ενδιαφέρον του αραβικού ενημερωτικού καναλιούAl Jazeera, το οποίο κάλεσε σε συνέντευξη την κα Κατερίνα […]

Ο όμιλος εταιρειών MidEast Travel, χάρη στη μακρόχρονη εξειδίκευσή του στην ελληνική αγορά τουρισμού, προκάλεσε το ενδιαφέρον του αραβικού ενημερωτικού καναλιού<…>Al Jazeera, το οποίο κάλεσε σε συνέντευξη την κα Κατερίνα Μούσμπε, διευθύντρια του Ομίλου, ώστε να συλλέξει πληροφορίες σχετικά με την τάση που επικρατεί στον ελληνικό τουρισμό τη συγκεκριμένη περίοδο. Η συνέντευξη προβλήθηκε στα τέλη του προηγούμενου μήνα στο ειδικό οικονομικό αφιέρωμα του Al Jazeera για την Ελλάδα.

Η κα Μούσμπε δήλωσε μεταξύ άλλων: “Κάθε κρίση κρύβει μέσα της πολλές ευκαιρίες. Οι τιμές των ξενοδοχείων και των τουριστικών υπηρεσιών συνολικά βελτιώνονται υπέρ των τουριστών, τα περισσότερα προϊόντα προσφέρονται με έκπτωση, ενώ ακόμα και η πτώση του ευρώ ευνοεί την είσοδο περισσότερων τουριστών με δυνατότερο νόμισμα. Έτσι, η παρούσα περίοδος είναι ιδανική για να πραγματοποιήσει κανείς τις διακοπές που έχει ονειρευτεί στις καλύτερες δυνατές τιμές, κι εμείς το παρατηρούμε αυτό καθημερινά. Το τουριστικό προϊόν της Ελλάδας είναι τόσο μοναδικό, ενδιαφέρον και πολύπλευρο που δεν πρόκειται να χάσει την αξία του παρά τις όποιες παροδικές αντιξοότητες”.

Το Al Jazeera είναι το πρώτο αραβικό κανάλι δορυφορικής τηλεόρασης. Θεωρείται ένα από τα καλύτερα ειδησεογραφικά κανάλια του κόσμου, μαζί με το CNN, για την αμεροληψία και ακρίβεια των μεταδιδομένων πληροφοριών. Τα προγράμματά του αποτελούνται κυρίως από παγκόσμιες ειδήσεις και ιστορικές διεθνείς αναφορές σε γεγονότα και πρόσωπα (κυρίως του Αραβικού κόσμου). Από το καλοκαίρι του 2006 εκπέμπει και στην αγγλική καλύπτοντας όλο τον ευρωπαϊκό χώρο.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024