Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Μην κάνετε στα δάση αυτό που δε θα κάνατε ποτέ στον εαυτό σας

Καμπάνια-προτροπή του ΥΠΕΚΑ πάνω σε μία ιδέα της McCann Erickson

Τατιάνα Ρόκου - 23 Ιούλιος 2010, 00:00

Ξυπνάς το πρωί, κοιτάζεσαι στον καθρέπτη και αποφασίζεις να ξυρίσεις τα μαλλιά σου. Έτσι απλά. Γιατί όχι; Αν όμως σου έλεγαν ότι θα ξαναφυτρώσουν σε 30 χρόνια, θα το έκανες έτσι<...>

εύκολα; Αυτήν την ερώτηση  θέτει το δημιουργικό της ταινίας της McCann Erickson για το Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, προκειμένου να ευαισθητοποιήσει το κοινό σχετικά με τις δασικές καταστροφές που προκαλούνται από απλή αμέλεια.

Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία, το 98% των δασικών πυρκαγιών στην Ελλάδα είναι ανθρωπογενείς και 1 στις 2 οφείλεται σε αμέλεια, όπως τσιγάρα, καύση χόρτων, bbq, πεταμένα γυαλιά, σκουπίδια κ.ά. Σε κινήσεις, δηλαδή που μπορεί να κάνουμε όλοι στο δάσος, έτσι άπλα. Χωρίς να το πολυσκεφτούμε. Σε αυτήν την περίπτωση όμως, έχουμε πολλά να χάσουμε. Για αυτό και η McCann Erickson, δημιούργησε μια ταινία που ο θεατής θα μπορέσει να νιώσει το μέγεθος της δασικής καταστροφής με ένα οικείο στον ίδιο συναίσθημα.

Το κοινωνικό μήνυμα βρίσκεται ήδη στο youtube: http://www.youtube.com/watch?v=MU8XY2-rJEI και έχει μεταφορτωθεί σε διάφορες social media ιστοσελίδες. Σύντομα θα προβληθεί στην τηλεόραση.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top