Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΚαμπάνια-προτροπή του ΥΠΕΚΑ πάνω σε μία ιδέα της McCann Erickson
Μην κάνετε στα δάση αυτό που δε θα κάνατε ποτέ στον εαυτό σας

Καμπάνια-προτροπή του ΥΠΕΚΑ πάνω σε μία ιδέα της McCann Erickson

Ξυπνάς το πρωί, κοιτάζεσαι στον καθρέπτη και αποφασίζεις να ξυρίσεις τα μαλλιά σου. Έτσι απλά. Γιατί όχι; Αν όμως σου έλεγαν ότι θα ξαναφυτρώσουν σε 30 χρόνια, θα το έκανες […]

Ξυπνάς το πρωί, κοιτάζεσαι στον καθρέπτη και αποφασίζεις να ξυρίσεις τα μαλλιά σου. Έτσι απλά. Γιατί όχι; Αν όμως σου έλεγαν ότι θα ξαναφυτρώσουν σε 30 χρόνια, θα το έκανες έτσι<...> εύκολα; Αυτήν την ερώτηση θέτει το δημιουργικό της ταινίας της McCann Erickson για το Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, προκειμένου να ευαισθητοποιήσει το κοινό σχετικά με τις δασικές καταστροφές που προκαλούνται από απλή αμέλεια.

Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία, το 98% των δασικών πυρκαγιών στην Ελλάδα είναι ανθρωπογενείς και 1 στις 2 οφείλεται σε αμέλεια, όπως τσιγάρα, καύση χόρτων, bbq, πεταμένα γυαλιά, σκουπίδια κ.ά. Σε κινήσεις, δηλαδή που μπορεί να κάνουμε όλοι στο δάσος, έτσι άπλα. Χωρίς να το πολυσκεφτούμε. Σε αυτήν την περίπτωση όμως, έχουμε πολλά να χάσουμε. Για αυτό και η McCann Erickson, δημιούργησε μια ταινία που ο θεατής θα μπορέσει να νιώσει το μέγεθος της δασικής καταστροφής με ένα οικείο στον ίδιο συναίσθημα.

Το κοινωνικό μήνυμα βρίσκεται ήδη στο youtube: http://www.youtube.com/watch?v=MU8XY2-rJEI και έχει μεταφορτωθεί σε διάφορες social media ιστοσελίδες. Σύντομα θα προβληθεί στην τηλεόραση.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024