Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΤα Historic Hotels of Europe πρωτοπορούν με τη δημιουργία IPhone application
Ιστορικά Ξενοδοχεία Υψηλής Τεχνολογίας

Τα Historic Hotels of Europe πρωτοπορούν με τη δημιουργία IPhone application

Τα Ιστορικά Ξενοδοχεία της Ευρώπης Historic Hotels of Europe πρωτοπορούν με τη δημιουργία IPhone application.“Ακολουθούμε τις τάσεις των καιρών και χρησιμοποιούμε όλα τα εργαλεία που προσφέρει η νέα τεχνολογία για […]

Τα Ιστορικά Ξενοδοχεία της Ευρώπης Historic Hotels of Europe πρωτοπορούν με τη δημιουργία IPhone application.“Ακολουθούμε τις τάσεις των καιρών και χρησιμοποιούμε<...> όλα τα εργαλεία που προσφέρει η νέα τεχνολογία για να είμαστε κοντά στους πελάτες μας και να προσφέρουμε στα ξενοδοχεία μας τη μεγαλύτερη και αμεσότερη δυνατή πρόσβαση στις αγορές τους. Έως το 2015, το mobile internet θα είναι κατά πολύ μεγαλύτερο από το desktop internet, η εξάπλωση και χρήση του IPhone και IPad είναι καθοριστική, και ιδιαίτερα στο χώρο του τουρισμού που ο πελάτης αναζητά γρήγορη πληροφόρηση, άμεση επικοινωνία και γρήγορη κράτηση.

Το Application που έχουμε δημιουργήσει είναι ιδιαίτερα εύκολο για το χρήστη και προβάλλει τα 700 Ιστορικά Ξενοδοχεία της Ευρώπης με μοναδικό τρόπο. Μέσα από το application ο χρήστης μπορεί να εντοπίσει εύκολα το ξενοδοχείο που θέλει είτε χρησιμοποιώντας τη λίστα αναζήτησης, είτε εντοπίζοντας το στο χάρτη της περιοχής όπου βρίσκεται. Κάθε ξενοδοχείο έχει πλήρη περιγραφή και φωτογραφίες, ενώ ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να επικοινωνήσει τηλεφωνικώς με το ξενοδοχείο, να στείλει mail από το κινητό του, να κάνει απευθείας on line κράτηση με τα στοιχεία της πιστωτικής του κάρτας, ή τέλος να το προτείνει στους φίλους του στο Facebook ή Twitter”, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η εταιρεία.

Η Historic Hotels of Europe είναι ο οργανισμός που συγκεντρώνει 21 εθνικές αλυσίδες ξενοδοχείων σε 19 χώρες της Ευρώπης και δίνει το σήμα ποιότητας σε 700 πολυτελή ξενοδοχεία στην Ευρώπη που λειτουργούν σε κτίρια ιστορικής σημασίας. Είναι μη κερδοσκοπικός οργανισμός προκειμένου να διασφαλίζεται η αυστηρή επιλογή ξενοδοχείων που γίνεται με βάση αντικειμενικών κριτηρίων ενώ έχει παγκόσμια αναγνώριση και προβολή. Η ελληνική αλυσίδα μέλος των Historic Hotels of Europe είναι οι Υάδες Ελληνικά Ιστορικά Ξενοδοχεία.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024