Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΣυνάντηση Επιχειρήσεων Επιβατηγού Ναυτιλίας με τον Μ. Χρυσοχοΐδη
Η συζήτηση επικεντρώθηκε στην ανταγωνιστικότητα

Συνάντηση Επιχειρήσεων Επιβατηγού Ναυτιλίας με τον Μ. Χρυσοχοΐδη

Το προεδρείο του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Επιβατηγού Ναυτιλίας συναντήθηκε χθες με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, για να τον ενημερώσει για τα προβλήματα των επιβατηγών οχηματαγωγών διεθνών πλόων, […]

Το προεδρείο του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Επιβατηγού Ναυτιλίας συναντήθηκε χθες με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, για να τον<...> ενημερώσει για τα προβλήματα των επιβατηγών οχηματαγωγών διεθνών πλόων, στην αρμοδιότητα του οποίου ανήκει, σύμφωνα με το τελευταίο Προεδρικό Διάταγμα, ο κλάδος αυτός της ναυτιλίας.

Η συζήτηση επικεντρώθηκε στην ανταγωνιστικότητα της ως άνω κατηγορίας πλοίων και τους άνισους όρους που αντιμετωπίζουν τα ελληνικά πλοία, έναντι των άλλων κοινοτικών, για τα οποία οι κυβερνήσεις των έχουν προβλέψει ευέλικτη νομοθεσία στην προσπάθεια στήριξης αυτού του κλάδου της ναυτιλίας.

Ο υπουργός άκουσε με προσοχή τα θέματα και δήλωσε ότι θα αποτελέσουν αντικείμενο μελέτης, προκειμένου να μπορέσουν να γίνουν οι αναγκαίες ρυθμίσεις.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024