Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΑνοίγει το Thraki Palace Thalasso & Wellness Spa
Ενα από τα μεγαλύτερα thalasso spa στην Ελλάδα

Ανοίγει το Thraki Palace Thalasso & Wellness Spa

Ανοίγει το Σεπτέμβριο το Thraki Palace Thalasso & Wellness Spa στο χώρο του ξενοδοχειακού και συνεδριακού συγκροτήματος Thraki Palace στην περιοχή της Αλεξανδρούπολης. Ένας χώρος έκτασης 2.300 τ.μ. που φιλοδοξεί […]

Ανοίγει το Σεπτέμβριο το Thraki Palace Thalasso & Wellness Spa στο χώρο του ξενοδοχειακού και συνεδριακού συγκροτήματος Thraki Palace στην<...> περιοχή της Αλεξανδρούπολης. Ένας χώρος έκτασης 2.300 τ.μ. που φιλοδοξεί να ανατρέψει τα δεδομένα στην περιοχή της Θράκης και να αναδιαμορφώσει το σκηνικό της ευεξίας στον ελλαδικό χώρο.

Το ύψος της επένδυσης ξεπέρασε τα 5,5 εκατ. ευρώ και ο κ. Απόστολος Παλακίδης, αντιπρόεδρος του Thraki Palace Hotel & Conference Center δήλωσε σχετικά: “Επιθυμία μας είναι να προσφέρουμε ένα μοντέρνο και άρτια εξοπλισμένο χώρο με γνώμονα την καλαισθησία και την λειτουργικότητα. Οι ανάγκες της ευεξίας, της τόνωσης και της ομορφιάς γενικότερα είναι πιο επίκαιρες από ποτέ και αποτελούν σημείο αναζήτησης του σύγχρονου ταξιδιώτη. Προσφέρουμε εξαιρετικές υπηρεσίες που μπορούν να απολαύσουν τόσο οι κάτοικοι της Αλεξανδρούπολης αλλά και οι επισκέπτες της πόλης. Είναι ένας εξαιρετικός χώρος που σε συνδυασμό με το ξενοδοχειακές υποδομές ολοκληρώνει τις πολυτελείς υπηρεσίες μας και θα γίνει πόλος έλξης για την Ελλάδα και το εξωτερικό”.

Ο χώρος κινείται σε τρεις άξονες: ευεξία, τόνωση και ομορφιά. θα απολαύστε μία πλούσια γκάμα θεραπειών προσώπου, σώματος και μασάζ υπό την καθοδήγηση εξειδικευμένων θεραπευτών και συμβούλων ευεξίας καθώς και ένα πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας. Στις 4 διαφορετικές πισίνες μπορείτε να ανακαλύψετε τις θεραπευτικές ιδιότητες του θαλασσινού νερού και να βιώσετε στιγμές αναζωογόνησης και ηρεμίας. Καινοτομία αποτελούν η Spa Suite για ιδιωτικές στιγμές χαλάρωσης και η Thermal Spa Experience, μία ζωντανή αναπαράσταση του αρχαίου ελληνορωμαϊκού λουτρού. Η εμπειρία σας ολοκληρώνεται στο Lounge Nature Garden Area, ένα χώρο λουσμένο στο φως και ειδικά διαμορφωμένο με αναπαυτικές ξαπλώστρες, μουσική βιβλιοθήκη, βιβλία και μία επιλογή από φυσικά είδη τσαγιού που ενεργοποιεί όλες σας τις αισθήσεις.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024