Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΔιεκδικούν τον οδοντωτό

Διεκδικούν τον οδοντωτό

Στην απόφαση να διεκδικήσουν, να περάσει ο οδοντωτός σιδηρόδρομος στα χέρια της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, κατέληξαν οι τοπικοί φορείς, κατά τη διάρκεια σύσκεψης, που πραγματοποιήθηκε στα Καλάβρυτα. Σύμφωνα με την απόφαση, […]

Στην απόφαση να διεκδικήσουν, να περάσει ο οδοντωτός σιδηρόδρομος στα χέρια της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, κατέληξαν οι τοπικοί φορείς,<...> κατά τη διάρκεια σύσκεψης, που πραγματοποιήθηκε στα Καλάβρυτα.

Σύμφωνα με την απόφαση, το αίτημα θα κατατεθεί προς τον υπουργό Υποδομών Δημήτρη Ρέππα, ώστε ο ανανεωμένος οδοντωτός σιδηρόδρομος να περάσει στη διαχείριση ενός φορέα, που θα δημιουργήσουν οι νέοι Δήμοι Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, μαζί με τη νέα αιρετή περιφερειακή αυτοδιοίκηση.

Στο μεταξύ κατά τη διάρκεια της ίδιας σύσκεψης, τέθηκε επί τάπητος και ένα σχέδιο ανάπτυξης του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων, μέσω της διάθεσης κονδυλίου 100 – 120 χιλιάδων ευρώ, που έχει διαθέσιμο η εταιρεία, της οποίας μέτοχοι είναι η Νομαρχία Αχαϊας , ο Δήμος Καλαβρύτων και η ΤΕΔΚ.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024