Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Με απώλειες κλείνει το πρώτο εξάμηνο για το Kuoni

Βίκυ Καραντζαβέλου - 23 Αύγουστος 2010, 00:00

Με ζημιές ύψους 23 εκατ. λιρών κλείνει το πρώτο εξάμηνο του 2010 για το Kuoni στη Βρετανική αγορά, έναντι 30 εκατ. Λιρών που<...>

είχε κλείσει το αντίστοιχο περσινό. Παρόλαυτα εκπρόσωπος της εταιρίας δήλωσε στον Βρετανικό τύπο ότι είναι αισιόδοξη η διοίκηση της εταιρίας για την αύξηση των κρατήσεων σε βραχυπρόθεσμο επίπεδο παρά τα προβλήματα με την ηφαιστειακή τέφρα, και τις απεργίες της British Airways.

Οι πωλήσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο και τις κάτω χώρες ήταν πεσμένες κατά 9,4% φθάνοντας τα 166 εκατ. λίρες ενώ από τις αρχές του χρόνου μέχρι και τις πρώτες μέρες του Αυγούστου η πτώση στις κρατήσεις ήταν 6% σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό διάστημα.

Ο CEO του Kuoni κ.  Peter Rothwell δήλωσε ότι «η εταιρία πάει πολύ καλύτερα τον τελευταίο καιρό με σημαντική βελτίωση τον Ιούλιο και στα έσοδα αλλά και τα περιθώρια κέρδους, παρά το γεγονός ότι η ζήτηση στη Μεγ. Βρετανία ήταν σημαντικά χαμηλότερη τον τελευταίο καιρό. Η ζημιά από το ηφαίστειο που τελικά ανέρχεται στα 29 εκατ. Λίρες φαίνεται να είναι λιγότερη από ότι είχε στην αρχή εκτιμηθεί.»

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top