Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΤραγική κατάληξη της ομηρίας τουριστικού λεωφορείου στη Μανίλα
Οι νεκροί είναι τουρίστες από το Χονγκ Κονγκ

Τραγική κατάληξη της ομηρίας τουριστικού λεωφορείου στη Μανίλα

Οκτώ άνθρωποι έχασαν χθες τη ζωή τους στις Φιλιππίνες, συμπεριλαμβανομένου του δράστη, όταν ένας απολυμένος αστυνομικός κατέλαβε τουριστικό λεωφορείο και πυροβόλησε ομήρους προτού τον σκοτώσει η αστυνομία. Επτά από τους […]

Οκτώ άνθρωποι έχασαν χθες τη ζωή τους στις Φιλιππίνες, συμπεριλαμβανομένου του δράστη, όταν ένας απολυμένος αστυνομικός κατέλαβε τουριστικό λεωφορείο και<...> πυροβόλησε ομήρους προτού τον σκοτώσει η αστυνομία. Επτά από τους νεκρούς είναι τουρίστες από το Χονγκ Κονγκ, οι οποίοι κρατήθηκαν όμηροι για περισσότερες από 10 ώρες μέσα σε λεωφορείο σε παραθαλάσσιο πάρκο στην πόλη της Μανίλας, σύμφωνα με τους γιατρούς των δύο νοσοκομείων στα οποία μεταφέρθηκαν για να διαπιστωθεί ο θάνατός τους.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ/ΜΠΕ, ο δράστης της επίθεσης, ο απολυμένος αστυνομικός Ρολάντο Ντελ Ροσάριο Μεντόσα, σκοτώθηκε επίσης κατά την ανταλλαγή πυρών με ειδική ομάδα της αστυνομίας που επέδραμε στο λεωφορείο, σύμφωνα με τις αρχές.

Όταν ο δράστης κατέλαβε το λεωφορείο, οι επιβαίνοντες ανέρχονταν σε 25-20 τουρίστες από το Χονγκ Κονγκ, ένας ξεναγός από το Χονγκ Κονγκ και 4 Φιλιππινέζοι. Έξι από τους τουρίστες, συμπεριλαμβανομένων τριών παιδιών, και 3 Φιλιππινέζοι αφέθηκαν στη συνέχεια ελεύθεροι χάρη στις διαπραγματεύσεις που γίνονταν για την απελευθέρωσή τους.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024