Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΗ Ελληνική Παρουσία στην Έκθεση ΕΙΒΤΜ Γενεύης

Η Ελληνική Παρουσία στην Έκθεση ΕΙΒΤΜ Γενεύης

Η EIBTM (European Incentive, Business Travel & Meetings Exhibition) Γενεύης διοργανώνεται για 14η συνεχή χρονιά στον εκθεσιακό χώρο Palexpo και παραμένει μία από τις σπουδαιότερες στο είδος της ανά τον […]

Η EIBTM<.> (European Incentive, Business Travel & Meetings Exhibition) Γενεύης διοργανώνεται για 14η συνεχή χρονιά στον<...> εκθεσιακό χώρο Palexpo και παραμένει μία από τις σπουδαιότερες στο είδος της ανά τον κόσμο.

Το 2000 συμμετείχαν σε αυτήν 3.073 εκθέτες καταλαμβάνοντας εκθεσιακό χώρο 12.220 τ.μ. Οι εταιρίες που συμμετείχαν ήταν Αεροπορικές, Ξενοδοχειακές, Ναυτιλιακές, Διοργανωτές Συνεδρίων και Εκδηλώσεων, Εθνικοί Τουριστικοί Οργανισμοί, Convention Bureaux, αλλά και Eκδοτικές Εταιρείες, Επαγγελματικές Ομοσπονδίες και Εταιρείες Υψηλής Τεχνολογίας.

Οι επισκέπτες ήταν 5.593 και προέρχονταν από 74 διαφορετικές χώρες. Tο είδος των εταιριών που εκπροσωπούσαν ήταν Φαρμακευτικές, Ασφαλιστικές-Χρηματιστηριακές , Επικοινωνιών, Αυτοκινητοβιομηχανίες, Εταιρείες Τροφίμων, Εταιρείες Καταναλωτικών Αγαθών, Κατασκευαστικές κλπ.

Σκοπός της έκθεσης είναι να φέρει σε επαφή με τους εκθέτες, επισκέπτες οι οποίοι είτε είναι άμεσα υπεύθυνοι, είτε επηρεάζουν τη λήψη αποφάσεων και κατανομή προϋπολογισμών στις εταιρίες τους σε τομείς όπως η διοργάνωση συνεδρίων, σεμιναρίων και business meetings, σε θέματα corporate travel, σε incentive trips, εκπαιδευτικών προγραμμάτων, στη διοργάνωση διαφόρων άλλων εκδηλώσεων, στην εισαγωγή νέων προϊόντων στις αγορές κλπ.

Εφέτος ο ΕΟΤ θα συμμετάσχει στην έκθεση αυτή με περίπτερο 252 τετραγωνικών μέτρων και με τους εξής συνεκθέτες: Afea
Aldemar Hotels
Athens Hotel Association
C&C International
Chandris Hotels
Grecotel
H.A.P.C.O
Helios Hotels & Resorts
Kipriotis Hotels & Resorts
Municipality of Chios
Neptune Hotels
Rodos Hotel Association
St. George Lycabettus Hotel
Thessaloniki Convention & Visitors Bureau

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024