Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΡεπορτάζ του CNN για την κρίση στον ελληνικό τουρισμό
Μεγάλη πληγή φέτος οι απεργίες και οι διαδηλώσεις

Ρεπορτάζ του CNN για την κρίση στον ελληνικό τουρισμό

Με τη σημαντική μείωση των ξένων επισκεπτών προς την Ελλάδα αυτό το καλοκαίρι ασχολήθηκε το διεθνές ειδησεογραφικό δίκτυο CNN, κάνοντας αναφορές ότι η μεγάλη πληγή για τον ελληνικό τουρισμό φέτος […]

Με τη σημαντική μείωση των ξένων επισκεπτών προς την Ελλάδα αυτό το καλοκαίρι ασχολήθηκε το διεθνές ειδησεογραφικό δίκτυο CNN, κάνοντας αναφορές<...> ότι η μεγάλη πληγή για τον ελληνικό τουρισμό φέτος ήταν οι απεργίες και οι διαδηλώσεις.

Όπως ανέφερε ο ΑΝΤ1, Το αμερικανικό κανάλι πήγε στην Ύδρα και κατέγραψε την τουριστική κίνηση του νησιού, αποτυπώνοντας αντιδράσεις εργαζομένων που λένε ότι αν συνεχιστεί η ίδια κατάσταση, ίσως χρειαστεί να μεταναστεύσουν.

“Ανεργία, υψηλή φορολογία, σχεδόν ανύπαρκτες δυνατότητες μετεκπαίδευσης: πάνω από τα δυο τρίτα των νέων Ελλήνων που έχουν ολοκληρώσει ανώτερες και ανώτατες σπουδές σκέφτονται να μεταναστεύσουν” γράφει την ίδια ώρα η Spiegel. Πάντως, ο γερμανικός τύπος συνεχίζει να φιλοξενεί ρεπορτάζ και σχόλια που αφορούν την πορεία της ελληνικής οικονομίας αποδίδοντας εύσημα στην κυβέρνηση.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024