Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΗ airtickets.gr κορυφαία εφαρμογή για το iPhone το καλοκαίρι του 2010
Πρώτη στις top free εφαρμογές για τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο

Η airtickets.gr κορυφαία εφαρμογή για το iPhone το καλοκαίρι του 2010

Το `application` της airtickets.gr παρέμεινε στην κορυφή των top free εφαρμογών για τον μήνα Ιούλιο και Αύγουστο. Για πρώτη φορά ελληνική εφαρμογή παραμένει για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα στα top […]

Το `application` της airtickets.gr παρέμεινε στην κορυφή των top free εφαρμογών για τον μήνα Ιούλιο και Αύγουστο. Για πρώτη φορά ελληνική εφαρμογή παραμένει<...> για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα στα top free applications του iPhone.

Περισσότεροι από 30.000 Έλληνες χρήστες iPhone, έχουν κατεβάσει την εφαρμογή για την αναζήτηση και την αγορά αεροπορικών εισιτηρίων. Η εφαρμογή έχει αξιολογηθεί με 4+, βαθμός που είναι ο υψηλότερος από όλες τις εφαρμογές των free.

Πρώτη η airtickets.gr, επενδύοντας στην αιχμή της τεχνολογίας και σε λύσεις που απλοποιούν τη ζωή του σύγχρονου καταναλωτή, μετέφερε στο κινητό τηλέφωνο όλο το περιεχόμενο και τις υπηρεσίες που παρέχονται μέσω της ιστοσελίδας airtickets.gr, δημιουργώντας ένα περιβάλλον το οποίο επιτρέπει την ολοκλήρωση κράτησης και αγοράς αεροπορικού εισιτηρίου.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024