Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΗ Amadeus και η Deutsche Bahn ανοίγουν το πρώτο γραφείο στην Κίνα
Τα γραφεία Deutsche Bahn με τεχνολογία κρατήσεων της Amadeus φτάνουν τα 50

Η Amadeus και η Deutsche Bahn ανοίγουν το πρώτο γραφείο στην Κίνα

Η Amadeus και η Deutsche Bahn, η εθνική σιδηροδρομική εταιρεία της Γερμανίας, ανακοίνωσαν πρόσφατα την έναρξη λειτουργίας του πρώτου γραφείου Deutsche Bahn στην Κίνα, χρησιμοποιώντας την τεχνολογία κρατήσεων της Amadeus […]

Η Amadeus και η Deutsche Bahn, η εθνική σιδηροδρομική εταιρεία της Γερμανίας, ανακοίνωσαν πρόσφατα την έναρξη λειτουργίας του πρώτου γραφείου<...> Deutsche Bahn στην Κίνα, χρησιμοποιώντας την τεχνολογία κρατήσεων της Amadeus για την πώληση εισιτηρίων, τόσο της Deutsche Bahn, όσο και άλλων ευρωπαϊκών παρόχων σιδηροδρομικών υπηρεσιών.

Το νέο γραφείο, με την ονομασία Bizhub International Travel, έχει την έδρα του στο Πεκίνο και πρόκειται να προσφέρει τις ίδιες επιλογές εισιτηρίων και εξυπηρέτησης για μεμονωμένους και business επιβάτες όπως οποιοδήποτε γραφείο Deutsche Bahn στη Γερμανία, παρέχοντας πρόσβαση στο πλήρες περιεχόμενο της Deutsche Bahn.

Αυτή η κίνηση ακολουθεί την πρόσφατη απόφαση του Οργανισμού Τουρισμού της Κίνας (CNTA) να ανοίξει για πρώτη φορά σε πιλοτική βάση την τουριστική αγορά της Κίνας σε ξένους operators και επιτρέπει σε Amadeus και Deutsche Bahn να εκμεταλλευτούν την προσοδοφόρα τουριστική αγορά της Κίνας.

“Πολλοί ταξιδεύουν στην Γερμανία και ο σκοπός μας είναι να τονίσουμε τα πλεονεκτήματα του να ταξιδεύει κανείς με τρένο, ενώ οι ταξιδιώτες είναι ακόμη στη χώρα τους σχεδιάζοντας το ταξίδι τους. Αυτή η συνεργασία τους δίνει την δυνατότητα να προκρατήσουν το σύνολο του ταξιδιού τους, από τις πτήσεις, το ξενοδοχείο και τα εισιτήρια του τρένου, σε ένα μέρος,” σχολιάζει ο κ. Jurgen Buchy, διευθύνων σύμβουλος της Deutsche Bahn Vertrieb GmbH. Και συνεχίζει: “Αποφασίσαμε να συνεργαστούμε με την Amadeus επειδή η τεχνολογία κρατήσεων για τον Γερμανικό σιδηρόδρομο είναι η κορυφαία στην αγορά, ενώ παράλληλα διαθέτει και ισχυρή παγκόσμια παρουσία. Οι αξιόπιστες, σύγχρονες λύσεις της εταιρείας παρέχουν επίσης πρόσβαση στους πωλητές ταξιδιωτικών υπηρεσιών στο πλήρες περιεχόμενο της Deutsche Bahn”.

Η κα Diane Bouzebiba, επικεφαλής του Τμήματος Amadeus Rail σχολιάζει: “Η πρόσφατη απελευθέρωση της αγοράς στην Κινεζική τουριστική βιομηχανία έδωσε την ευκαιρία σε Ευρωπαϊκούς παρόχους ταξιδιωτικών υπηρεσιών να εξυπηρετήσουν τους Κινέζους ταξιδιώτες σε εύλογο χρόνο. Καθώς οι σιδηροδρομικές υπηρεσίες κερδίζουν έδαφος στις μετακινήσεις των ταξιδιωτών στην Ευρώπη, η Deutsche Bahn συνεχίζει να προσφέρει υψηλό επίπεδο υπηρεσιών, τις οποίες πλέον είναι σε θέση να προσφέρει σε ακόμη περισσότερους ταξιδιώτες σε όλο τον κόσμο. Αυτή η κοινή πρωτοβουλία μεταξύ της Deutsche Bahn και της Amadeus δείχνει πως δύο κορυφαίοι παίκτες της αγοράς μπορούν να χτίσουν μια μακρόχρονη σχέση και να κάνουν την διαδικασία κρατήσεων ακόμη πιο εύκολη σε μια κύρια αγορά, όπως αυτή της Κίνας”.

Το νέο γραφείο στο Πεκίνο είναι μόνο ένα από τα πολυάριθμα ταξιδιωτικά γραφεία της Deutsche Bahn σε όλο τον κόσμο που χρησιμοποιούν την τεχνολογία της Amadeus.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024