Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Συνέχεια της ανάπτυξης του δικτύου

Η Emirates ξεκινά δρομολόγια προς Χονγκ Κονγκ με αεροσκάφη τύπου Α380

Θοδωρής Κουμέλης - 07 Σεπτέμβριος 2010, 00:00

Η Emirates, η εταιρεία που διαθέτει τα περισσότερα αεροσκάφη τύπου Α380, ανακοίνωσε το Χονγκ Κονγκ ως τον πιο πρόσφατο προορισμό του super-jumbo. Η εταιρεία, που<...>

συνολικά διαθέτει 13 αεροσκάφη τύπου Α380, αναμένει την παράδοση άλλων 78, ενώ το Χονγκ Κονγκ γίνεται ο 11ος σταθμός του Α380.

Ξεκινώντας από την 1η Οκτωβρίου, το Α380 θα πραγματοποιεί καθημερινές πτήσεις από το Ντουμπάι μέσω της Μπανγκόγκ με αριθμό πτήσης αναχώρησης ΕΚ 384 και ΕΚ 385 για την πτήση επιστροφής.

Ο Richard Jewsbury, EmiratesΆ Senior Vice President, Commercial Operations, Far East and Australasia, δήλωσε: “Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ανακοινώνουμε το Χονγκ Κονγκ ως τον επόμενο σταθμό του Α380. Η εμπορευματική αυτή Μητρόπολη είναι μέλος του αναπτυσσόμενου δικτύου της Emirates από το 1991. Σήμερα πραγματοποιούνται δύο καθημερινές πτήσεις μεταξύ Ντουμπάι και Χονγκ Κονγκ, μία απευθείας και μία μέσω Μπανγκόγκ. Επίσης πραγματοποιούνται και 18 εβδομαδιαίες εμπορευματικές πτήσεις.

Είμαστε υπερήφανοι που έχουμε τη δυνατότητα να δείξουμε την δέσμευσή μας στο Χονγκ Κονγκ χρησιμοποιώντας το συγκεκριμένο αεροσκάφος στο δρομολόγιο αυτό. Οι επιβάτες από το Χονγκ Κονγκ έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν τις εξαιρετικές υπηρεσίες και ανέσεις του αεροσκάφους, ενώ οι επιβάτες από την Ταϊλάνδη θα μπορούν να πετάξουν με το Α380 προς το Ντουμπάι ή προς το Χονγκ Κονγκ”

Το Α380 διαθέτει δύο πολυτελή “Shower SPA” στην Πρώτη θέση, με επώνυμα προϊόντα της εταιρείας “Timeless Spa”, ενώ στα lounges του αεροσκάφους οι επιβάτες της Πρώτης και Επιχειρηματικής θέσης, μπορούν να απολαύσουν μεγάλη ποικιλία ποτών και μικρών γευμάτων.

Επίσης, οι ιδιωτικές Σουίτες με επίπεδες θέσεις που διαθέτουν σύστημα μασάζ υποδέχονται τους επιβάτες της Πρώτης Θέσης, ενώ στην Επιχειρηματική Θέση υπάρχουν νέας τεχνολογίας καθίσματα που μετατρέπονται εύκολα σε κρεβάτι. Όσοι ταξιδεύουν στην Οικονομική Θέση μπορούν να απολαύσουν το ταξίδι τους σε ευρύχωρα καθίσματα. 

Σε όλες τις θέσεις υπάρχει το εξελιγμένο σύστημα φωτισμού και το πολυβραβευμένο πρόγραμμα ψυχαγωγίας ICE της Emirates, με περισσότερα από 1200 κανάλια ψυχαγωγίας, συμπεριλαμβανομένων ταινιών και μουσικής.

Η Emirates πραγματοποιεί καθημερινά δρομολόγια με το Α380 από το Ντουμπάι προς Παρίσι, Τζέντα, Τορόντο, Σεούλ, Μπανγκόγκ, Σύδνεϋ, Ώκλαντ, Πεκίνο και διπλές καθημερινές πτήσεις προς το αεροδρόμιο Χίθρου στο Λονδίνο. Την 1η Σεπτεμβρίου η εταιρεία ξεκίνησε καθημερινές πτήσεις με το Α380 προς το Μάντσεστερ και από τις 31 Οκτωβρίου το Α380 θα επιστρέψει στο απευθείας δρομολόγιο Ντουμπάι- Νέα Υόρκη.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top