Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αξιοποίηση της εφαρμογής HOTstream Interactive TV

Οι λύσεις HOTstream της Media Communications στο ξενοδοχείο Kapari

Θοδωρής Κουμέλης - 13 Σεπτέμβριος 2010, 00:00

Το νεόκτιστο πολυτελές ξενοδοχείο Kapari στο Ημεροβίγλι της Σαντορίνης, με γνώμονα την παροχή στον πελάτη των καλύτερων και πιο σύγχρονων<...>

λύσεων στον τομέα του infotainment, επέλεξε την σουίτα προϊόντων HOTstream της Media Communications ΑΕ, παρέχοντας πολυτέλεια και υψηλή τεχνολογία.

Αξιοποιώντας την εφαρμογή HOTstream Interactive TV, το ξενοδοχείο έχει την δυνατότητα να προβληθεί μέσω των ξενοδοχειακών καναλιών, ενώ οι επισκέπτες έχουν κάθε στιγμή στην τηλεόραση του δωματίου τους πρόσβαση σε τουριστικούς οδηγούς και το internet. Παράλληλα μέσα από την τηλεόραση του κάθε δωματίου, είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες, ξενοδοχειακές υπηρεσίες όπως η ενημέρωση λογαριασμού και η υπηρεσία δωματίου (room service), απλοποιώντας και κάνοντας ακόμα πιο ευχάριστη την διαμονή.

Με το HOTstream IPTV οι επισκέπτες έχουν πρόσβαση σε πληθώρα δορυφορικών και επίγειων καναλιών υψηλής ευκρίνειας (HD) ενώ ταυτόχρονα προσφέρεται η δυνατότητα κατηγοριοποίησης τους βάση είδους και γλώσσας.

Τέλος, η υπηρεσία Video On Demand δίνει την δυνατότητα στους επισκέπτες να απολαύσουν ταινίες πρώτης προβολής από τα μεγαλύτερα studio στον κόσμο, ενώ το πολυγλωσσικό περιβάλλον της σουίτας HOTstream και τα θεματικά πακέτα HD κάνουν την εμπειρία HOTstream αξέχαστη για κάθε επισκέπτη.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top