Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΕκδηλώσειςΕλλάδος Εκδήλωση γνωριμίας και οινογνωσίας στη Θεσσαλονίκη
Ενωση Οινοπαραγωγών του Αμπελώνα της Βορείου

Ελλάδος Εκδήλωση γνωριμίας και οινογνωσίας στη Θεσσαλονίκη

Για έβδομη χρονιά, τα μέλη της Ένωσης Οινοπαραγωγών του Αμπελώνα της Βορείου Ελλάδος (ΕΝΟΑΒΕ) πραγματοποιούν την ετήσια εορταστική τους θεσμοθετημένη εκδήλωση στην πόλη της Θεσσαλονίκης, “Τα ΒορΟινά”. Πρόκειται για εκδήλωση […]

Για έβδομη χρονιά, τα μέλη της Ένωσης Οινοπαραγωγών του Αμπελώνα της Βορείου Ελλάδος (ΕΝΟΑΒΕ) πραγματοποιούν την ετήσια εορταστική τους θεσμοθετημένη εκδήλωση στην<...> πόλη της Θεσσαλονίκης, “Τα ΒορΟινά”. Πρόκειται για εκδήλωση γνωριμίας και γευσιγνωσίας με κρασιά και αποστάγματα του βορειοελλαδικού αμπελώνα, όπου συμμετέχουν τα μέλη της ΕΝΟΑΒΕ.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010, ώρα 19:00-23:00, για δεύτερη συνεχή χρονιά στην Πλατεία Αριστοτέλους, σε μια προσπάθεια των οινοπαραγωγών να επικοινωνήσουν άμεσα με τους φίλους του κρασιού, επαγγελματίες και καταναλωτές, όχι μόνο από τη Θεσσαλονίκη και την υπόλοιπη Μακεδονία, αλλά και από την Ήπειρο, τη Θεσσαλία, τη Θράκη.

Οι επισκέπτες, θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τους οινοπαραγωγούς της Βόρειας Ελλάδας και να γευτούν σε κάθετη και οριζόντια γευσιγνωσία, λευκούς, ροζέ και ερυθρούς οίνους, παλαιωμένες ετικέτες, νέες σοδειές, καθώς και αμπελοοινικά αποστάγματα.

Στην έκθεση, θα υπάρχει ειδικό περίπτερο με θέμα “ΒορΟινά Ροζέ”, όπου οι επισκέπτες θα μπορέσουν να γευτούν μαζί τα ροζέ κρασιά των μελών της ΕΝΟΑΒΕ. Επιπλέον, σε ξεχωριστό περίπτερο, οι φίλοι του οινοτουρισμού θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να ενημερωθούν για το δίκτυο και τα μέλη του δικτύου των “Δρόμων του Κρασιού της Βορείου Ελλάδος”.

Φέτος στα “ΒορΟινά”, η ΕΝΟΑΒΕ προβάλει για πρώτη φορά τη νέα της ταυτότητα “Οίνοι Βορείου Ελλάδος” και το νέο της λογότυπο, στο πλαίσιο προώθησης και προβολής των προϊόντων των μελών της και των δραστηριοτήτων της.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024