Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΑμερικανική ταξιδιωτική οδηγία για αποφυγή του λιμένα της Ακαμπα
Πιθανή επικείμενη απειλή στην περιοχή του Κόλπου της Ακαμπα

Αμερικανική ταξιδιωτική οδηγία για αποφυγή του λιμένα της Ακαμπα

Ταξιδιωτική οδηγία της αμερικανικής πρεσβείας στην Ιορδανία προς τους Αμερικανούς υπηκόους να αποφύγουν για τις επόμενες 24 ώρες το λιμάνι της Aκαμπα. Σύμφωνα με το ΑΠΕ/ΜΠΕ, επικαλούμενη “επικείμενη απειλή”, η […]

Ταξιδιωτική οδηγία της αμερικανικής πρεσβείας στην Ιορδανία προς τους Αμερικανούς υπηκόους να αποφύγουν για τις επόμενες 24 ώρες το λιμάνι της Aκαμπα<...>.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ/ΜΠΕ, επικαλούμενη “επικείμενη απειλή”, η αμερικανική πρεσβεία στην Ιορδανία προειδοποίησε τους Αμερικανούς πολίτες να μην ταξιδέψουν στο ιορδανικό λιμάνι Aκαμπα. Η αμερικανική ταξιδιωτική οδηγία δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα jordan.usembassy.gov.

Η αμερικανική πρεσβεία επικαλείται “αξιόπιστες πληροφορίες για πιθανή επικείμενη απειλή στην περιοχή του Κόλπου της Ακαμπα”.

“Η αμερικανική πρεσβεία συνιστά, όλα τα ανεπίσημα και ιδιωτικά ταξίδια προς την Ακαμπα να μην πραγματοποιηθούν για τις επόμενες 24 ώρες”, αναφέρει η οδηγία της πρεσβείας.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024