Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΑνακαινίσεις σε ξενοδοχεία της Louis Hotels σε Ελλάδα και Κύπρο
Αναβαθμίσεις σε επιλεγμένα ξενοδοχεία σε Κέρκυρα και Πάφο

Ανακαινίσεις σε ξενοδοχεία της Louis Hotels σε Ελλάδα και Κύπρο

Η Louis Hotels ανακοινώνει μια σειρά από σημαντικές ανακαινίσεις και αναβαθμίσεις σε επιλεγμένα ξενοδοχεία της στα ελληνικά νησιά και την Κύπρο. Το καλοκαίρι του 2011 η εταιρεία θα υποδεχθεί τους […]

Η Louis Hotels ανακοινώνει μια σειρά από σημαντικές ανακαινίσεις και αναβαθμίσεις σε επιλεγμένα ξενοδοχεία της στα ελληνικά νησιά και την Κύπρο. Το καλοκαίρι<...> του 2011 η εταιρεία θα υποδεχθεί τους φιλοξενούμενους της με ένα νέο πρόσωπο.

Έχοντας ήδη ολοκληρώσει από 1η Μαρτίου 2010 την πρώτη φάση ανακαίνισης που περιλάμβανε 192 δωμάτια, το Ledra Beach στην Πάφο της Κύπρου συνεχίζει τη ριζική του ανανέωση με την δεύτερη φάση να υλοποιείται μεταξύ 2 Δεκεμβρίου 2010 και 28 Φεβρουαρίου 2011 που αφορά τα εναπομείναντα 78 δωμάτια, καθώς επίσης τους διαδρόμους και το βασικό εστιατόριο του ξενοδοχείου. Τα ξύλινα πατώματα στα δωμάτια, η μοντέρνα επίπλωση και τα λευκά μάρμαρα στα μπάνια αναδεικνύουν το θαλασσοφίλητο αυτό ξενοδοχείο σε μια καλαίσθητη και σύγχρονη μονάδα υψηλού επιπέδου. Για όσους επιλέξουν το Ledra Beach για το μήνα του μέλιτος, έξι ειδικά σχεδιασμένα δωμάτια με υπέρδιπλο κρεβάτι, μοναδική επίπλωση και τζακούζι υπόσχονται ρομαντικές στιγμές με θέα το απέραντο γαλάζιο.

Φέτος το χειμώνα, το Louis Phaethon Beach, επίσης στην Πάφο, θα παραμείνει κλειστό για μια ολοκληρωτική ανακαίνιση. Tο ξενοδοχείο θα ανοίξει τις πόρτες του και θα παρουσιάσει το νέο του πρόσωπο τον Απρίλιο του 2011. Θα γίνει πλήρης ανακαίνιση όλων των δωματίων που συμπεριλαμβάνει τα μπάνια, κλινοσκεπάσματα, κουρτίνες και την τοποθέτηση ξύλινων πατωμάτων, ανακαίνιση της υπάρχουσας πισίνας και δημιουργία νέας επιπρόσθετης πισίνας που διαθέτει τζακούζι. Ακόμη θα δημιουργηθεί ένα υδροπάρκο με 6 νεροτσουλήθρες.

Το δημοφιλές Kerkyra Golf αναβαθμίζεται περαιτέρω με την ανακαίνιση όλων των δωματίων του. Η ανακαίνιση περιλαμβάνει: Αντικατάσταση των χαλιών με ένα όμορφο και λειτουργικό ξύλινο δάπεδο, καινούργιες κουρτίνες, νέα και καλόγουστα υφάσματα στην επίπλωση και εκλεπτυσμένα έπιπλα βεράντας και καινούργια χαλιά στους διαδρόμους.

Ένα μοναδικά κλασικό και chic ξενοδοχείο στην ωραιότερη παραλία της Κέρκυρας, το Grand Hotel, αναβαθμίζεται ριζικά. Από το καλοκαίρι του 2011, το ξενοδοχείο μετονομάζεται σε LTI Grand Hotel, μετά από μια συμφωνία δικαιόχρησης του ονόματος LTI, με ένα εντελώς καινούργιο πρόσωπο. Η ολοκληρωτική ανακαίνιση που θα πραγματοποιηθεί το φετινό χειμώνα περιλαμβάνει: Στα δωμάτια αντικατάσταση των χαλιών με ξύλινο δάπεδο, καινούργια επίπλωση και αντικατάσταση των κουρτινών, των υφασμάτων, του φωτισμού, των επίπλων βεράντας, καθώς και τοποθέτηση νέων σύγχρονων τηλεοράσεων, ενώ στους διαδρόμους θα τοποθετηθούν νέα χαλιά. Επίσης, το lobby του ξενοδοχείου αλλάζει όψη με την είσοδο και τους χώρους υποδοχής να αποκτούν καινούργια επίπλωση. Το βασικό εστιατόριο του ξενοδοχείου αποκτά νέο δάπεδο, νέα έπιπλα τόσο στους εσωτερικούς του χώρους, όσο και στη βεράντα, καθώς επίσης και καινούργιες κουρτίνες και χώρο για show cooking. Τέλος, θα δημιουργηθεί νέο Ασιατικό εστιατόριο χωρητικότητας 80 ατόμων για τους all-inclusive φιλοξενούμενους της μονάδας και όχι μόνο.

Λήξη συμφωνίας δικαιόχρησης με την Iberostar
Με τη λήξη της συμφωνίας δικαιόχρησης του ονόματος Iberostar Hotels & Resorts στις 31 Δεκεμβρίου 2010, τα ξενοδοχεία Ledra Beach στην Πάφο, Kerkyra Golf και Regency Beach στην Κέρκυρα, καθώς και το Plagos Beach στην Ζάκυνθο παύουν να χρησιμοποιούν την επωνυμία της Iberostar και θα φέρουν πλέον την εμπορική επωνυμία της Louis.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024