Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Το πρώτο θεματικό πάρκο της εταιρείας στην Ευρώπη

Η Paramount ανοίγει το πρώτο θεματικό της πάρκο στην Ισπανία

Θοδωρής Κουμέλης - 20 Σεπτέμβριος 2010, 00:00

Η Paramount Pictures δήλωσε ότι έχει φτάσει σε συμφωνία για τη λειτουργία του πρώτου θεματικού πάρκου της στην Ευρώπη, στην Ισπανία<...>

(την τρίτο πιο επισκέψιμη χώρα στον κόσμο), το οποίο θα δημιουργήσει χιλιάδες θέσεις εργασίας. Σε δήλωσή της, η Paramount Licensing αναφέρει ότι δεν πρόκειται να είναι ο επενδυτής στο έργο, αλλά ο πάροχος αδειών πνευματικής ιδιοκτησίας από την τεράστια αρχειοθήκη της σε ταινίες και θα παρέχει τον βασικό σχεδιασμό του έργου.

Σύμφωνα με το AFP, το πάρκο θα βρίσκεται στην νοτιοανατολική περιοχή της Murcia στις ακτές της Μεσογείου και η ημερομηνία ένραξης της λειτουργίας του σεν έχει ακόμη αποκαλυφθεί. “Περισσότερες λεπτομέρειες για το σχέδιο θα ανακοινωθούν τους προσεχείς μήνες”, ανέφερε η δήλωση.

Η Paramount Pictures αποτελεί μέρος του αμερικανικού ομίλου media Viacom Inc. Τα ισπανικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι το θεματικό πάρκο της Paramount θα δημιουργήσει περίπου 20.000 θέσεις εργασίας και θα προσελκύει σχεδόν τρία εκατομμύρια τουρίστες κάθε χρόνο.

Το ποσοστό ανεργίας στην Ισπανίας έχει φτάσει το 20,09% κατά το δεύτερο τρίμηνο του 2010, το υψηλότερο στην Ευρωζώνη των 16 κρατών και το μεγαλύτερο από το 1997. Η Ισπανία είχε 52,2 εκατ. επισκέπτες τον περασμένο χρόνο, καθιστώντας τη χώρα την τρίτη σε επισκεψιμότητα στον κόσμο μετά τη Γαλλία και τις Ηνωμένες Πολιτείες, σύμφωνα με στοιχεία των γραφείων του UNWTO στη Μαδρίτη.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top