Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΕνημέρωση για υγιεινή και φροντίδα πισίνας και κουζίνας σε ξενοδοχεία
Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου

Ενημέρωση για υγιεινή και φροντίδα πισίνας και κουζίνας σε ξενοδοχεία

Ο Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου πραγματοποίησε στις 14 Σεπτεμβρίου την 7η καλοκαιρινή συνάντηση των μελών του. Η συνάντηση έγινε στο ξενοδοχείο Palladium στο Φαληράκι, και προσκεκλημένος του συλλόγου ήταν ο […]

Ο Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου πραγματοποίησε στις 14 Σεπτεμβρίου την 7η καλοκαιρινή συνάντηση των μελών του. Η συνάντηση<...> έγινε στο ξενοδοχείο Palladium στο Φαληράκι, και προσκεκλημένος του συλλόγου ήταν ο γνωστός χημικός, κ. Δημήτρης Οικονομίδης. Ο κ. Οικονομίδης ενημέρωσε τα μέλη για θέματα υγιεινής και συντήρησης των κολυμβητικών δεξαμενών και για τους κινδύνους από την ανεπαρκή φροντίδα των δεξαμενών και δικτύων ύδρευσης στις ξενοδοχειακές μονάδες. Επίσης αναφέρθηκε στην ασφάλεια των τροφίμων και των χώρων αποθήκευσης και παρασκευής τους, καθώς και στα προβλήματα επιμολύνσεων που παρουσιάζονται από την πλημμελή τήρηση των κανόνων υγιεινής στις κουζίνες των επισιτιστικών τμημάτων των ξενοδοχείων.

Τα μέλη στη συνέχεια συζήτησαν για την εξέλιξη της σεζόν, τις προοπτικές του 2011 και για τον προγραμματισμό των μελλοντικών δράσεων του συλλόγου.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024