Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Στο χώρο των τουριστικών γραφείων επεκτείνεται ο Κυριακούλης

Θοδωρής Κουμέλης - 23 Μάιος 2001, 00:00

Στο χώρο των τουριστικών γραφείων επεκτείνεται δυναμικά ο Όμιλος Κυριακούλη<.> μέσω της θυγατρικής εταιρείας holding Kiriacoulis Maritime με στόχο<...>

, σε σύντομο χρονικό διάστημα, τη λειτουργία 15 καταστημάτων παροχής ταξιδιωτικών και τουριστικών υπηρεσιών.

Ο Όμιλος Κυριακούλη προχώρησε στην εξαγορά του 49% του ταξιδιωτικού γραφείου Kapa Fin Travel που ανήκε στον Όμιλο επιχειρήσεων Kapa Change.  Το πρώτο κατάστημα της Kapa fin travel έχει ήδη ανοίξει και λειτουργεί στην πλατεία Ομονοίας, ενώ προβλέπεται να ανοίξουν άλλα 14 με την αξιοποίηση των χώρων που λειτουργούν σήμερα καταστήματα της Kapa Change.

Πέραν όμως αυτών των καταστημάτων στόχος του Ομίλου Κυριακούλη είναι η περαιτέρω δραστηριοποίηση στο χώρο των τουριστικών γραφείων κυρίως με την ανάπτυξη και μεγέθυνση της Kapa fin travel. Μεταξύ των υπηρεσιών που θα παρέχονται θα είναι η προσφορά αεροπορικών και ακτοπλοϊκών εισιτηρίων εσωτερικού και εξωτερικού, διαμονή σε ξενοδοχείο, μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο, ενοικιάσεις αυτοκινήτων καθώς και οργανωμένες εκδρομές και περιηγήσεις. Επίσης, θα δημιουργηθεί ειδικό τμήμα στην Kapa fin travel το οποίο θα ασχολείται αποκλειστικά με την εξυπηρέτηση των πελατών του Ομίλου επιχειρήσεων Κυριακούλη. 

Όπως δήλωσε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Κυριακούλης Μεσογειακαί Κρουαζιέραι Ναυτιλιακή Α.Ε. κ. Θ. Κυριακούλης η στρατηγική του Ομίλου να επεκταθεί επενδυτικά στο χώρο των τουριστικών γραφείων έχει δύο βασικούς στόχους πέραν της πρόβλεψης που συνεκτιμήθηκε για αύξηση των οικονομικών αποτελεσμάτων του ως αποτέλεσμα της κύριας δραστηριότητας της Kapa fin travel. Αφ' ενός μεν στοχεύει στην παροχή πρόσθετων υπηρεσιών στην πελατειακή βάση του Ομίλου από το χώρο του γιώτινγκ, αφ' ετέρου δε στην περαιτέρω ενίσχυση της θέσης της θυγατρικής εταιρίας holding της Κυριακούλης Μεσογειακαί Κρουαζιέραι Ναυτιλιακή Α.Ε., Kiriacoulis Maritime η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο της ακτοπλοΐας με 10 ιδιόκτητα υδροπτέρυγα.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top