Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΗ Wholequip επιδιώκει να καλύψει το κενό της αγοράς εξοπλισμού ξενοδοχείων
1η Διεθνής Έκθεση Wholequip

Η Wholequip επιδιώκει να καλύψει το κενό της αγοράς εξοπλισμού ξενοδοχείων

Η εξωστρέφεια των Ελλήνων κατασκευαστών εξοπλισμού και τροφοδοσίας για ξενοδοχεία και χώρους μαζικής εστίασης αποτελεί τη βασική στόχευση της 1ης Διεθνούς Έκθεσης “Wholequip”, της EXPRO AE. Η 1η Διεθνής Έκθεση […]

Η εξωστρέφεια των Ελλήνων κατασκευαστών εξοπλισμού και τροφοδοσίας για ξενοδοχεία και χώρους μαζικής εστίασης αποτελεί τη βασική στόχευση της 1ης Διεθνούς Έκθεσης<...> “Wholequip”, της EXPRO AE.

Η 1η Διεθνής Έκθεση Κατασκευαστών, Παραγωγών, Εισαγωγέων Εξοπλισμού και Τροφοδοσίας για ξενοδοχεία και χώρους μαζικής εστίασης είναι η πρώτη έκθεση στην Ελλάδα όπου οι εκθέτες, κατασκευαστές και παραγωγοί θα απευθύνονται σε αγοραστές-εμπόρους τόσο της Ελλάδας όσο και άλλων χωρών και όχι σε τελικούς καταναλωτές.

Σε σχετική συνέντευξη Τύπου, ο πρόεδρος της Expro κ. Κ. Τσιγαρίδας ανέφερε: “Με τη διοργάνωση αυτή, αντίστοιχη των μεγάλων εκθέσεων της Ευρώπης, επιδιώκουμε να καλύψουμε το κενό της αγοράς, δίνοντας ξεκάθαρη ταυτότητα στην έκθεση του κλάδου των κατασκευαστών, παραγωγών, και γενικά επιχειρηματιών εξοπλισμού και τροφοδοσίας”.

Ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ, κ. Κ. Μίχαλος, που παραβρέθηκε στη συνέτευξη τόνισε ότι κάτω από τον κλάδο των κατασκευών δραστηριοποιούνται περίπου 100 με 150 διαφορετικά επαγγέλματα, που μπορούν να ανακαλύψουν σε αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία για την οικονομία μας το δρόμο της εξωστρέφειας.

Ο αντιπρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Αθήνας κ. Π. Ανεβλαβής και ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Βιομηχάνων και Βιοτεχνών Ηλεκτρολογικού Υλικού και εκπρόσωπος του ΣΕΒΕ, κ. Αντ. Αλιμπέρτης ανέφεραν ότι υπάρχουν μεγάλα περιθώρια ανάπτυξης της ελληνικής επιχειρηματικότητας εκτός συνόρων. Ο κ. Αλιμπέρτης αναφέρθηκε ακόμη στις δυνατότητες που εμφανίζονται για τα ελληνικά προϊόντα στις χώρες του Ευξείνου Πόντου όπου τα τελευταία χρόνια εμφανίζεται σημαντική αύξηση των ελληνικών εξαγωγών. Χαρακτηριστικά είπε ότι το πρώτο εξάμηνο του 2010 οι ελληνικές εξαγωγές σε αυτή την πλευρά του κόσμου ήταν 6% όταν η αύξηση των ελληνικών εξαγωγών στο σύνολό τους το διάστημα αυτό παρουσίασαν αύξηση 1,1%. Ανέφερε δε ότι η μεγαλύτερη αύξηση εξαγωγών ήταν προς την Τουρκία και ακολουθεί η Μολδαβία και η Ρωσία και το κύριο εξαγωγικό προϊόν ήταν τα είδη κλωστοϋφαντουργίας και ακουλοθούν τα χημικά πλαστικά.

Η διοίκηση της Expro για την προσέλκυση αγοραστών από το εξωτερικό ανέπτυξε συνεργασίες με εμπορικά επιμελητήρια και πρεσβείες χωρών των Βαλκανίων, της Ευρώπης και της Μεσογείου και για να αυξήσει τις πιθανότητες συνεργασίας σχεδιάζονται από τώρα προκαθορισμένες συναντήσεις με εκπροσώπους επιχειρήσεων στο πλαίσιο της έκθεσης. Ένα σημαντικό στοιχείο ακόμα σε αυτή την πρωτοποριακή προσπάθεια είναι η δωρεάν παροχή αεροπορικών εισιτηρίων και διαμονής σε 200 επιλεγμένους επισκέπτες του εξωτερικού από την Wholequip.

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί 11-14 Φεβρουαρίου 2011 στο εκθεσιακό κέντρο MEC στην Παιανία.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024