Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΤο Eleon Grand Resort & Spa επιλέγει τις λύσεις HOTstream της Media Communications
Φιλικό και πολυγλωσσικό το περιβάλλον της σουίτας HOTstream

Το Eleon Grand Resort & Spa επιλέγει τις λύσεις HOTstream της Media Communications

Το νεόκτιστο πολυτελές ξενοδοχείο Eleon Grand Resort & Spa επέλεξε τις λύσεις της Media Communications ΑΕ για την παροχή πρωτοποριακών υπηρεσιών ψυχαγωγίας και ενημέρωσης προς τους επισκέπτες. Αξιοποιώντας το φιλικό […]

Το νεόκτιστο πολυτελές ξενοδοχείο Eleon Grand Resort & Spa επέλεξε τις λύσεις της Media Communications ΑΕ για την παροχή πρωτοποριακών<...> υπηρεσιών ψυχαγωγίας και ενημέρωσης προς τους επισκέπτες.

Αξιοποιώντας το φιλικό και πολυγλωσσικό περιβάλλον της σουίτας προϊόντων HOTstream της Media Communications, το Eleon Grand Resort & Spa δημιούργησε ένα πολυτελές μπουκέτο με διαδραστικές ξενοδοχειακές υπηρεσίες για τις οθόνες των δωματίων.

Με το HOTstream Interactive TV οι επισκέπτες έχουν κάθε στιγμή στην τηλεόραση του δωματίου τους πληθώρα ταινιών για on-demand προβολή, τουριστικούς οδηγούς, ξενοδοχειακά κανάλια και ταυτόχρονα πρόσβαση σε ξενοδοχειακές υπηρεσίες όπως την ενημέρωση λογαριασμού.

Επιπλέον με το HOTstream IPTV οι επισκέπτες απολαμβάνουν ένα μεγάλο αριθμό δορυφορικών και επίγειων καναλιών ψηφιακής ποιότητας και υψηλής ευκρίνειας (HD), ενώ ταυτόχρονα προσφέρεται η δυνατότητα κατηγοριοποίησης τους βάση είδους και γλώσσας.

Η πρόσβαση στο internet είναι απλή διαδικασία και οι επισκέπτες μπορούν να συνδέονται με ασφάλεια και χωρίς ρυθμίσεις μέσω του εύχρηστου internet portal της υπηρεσίας HOTstream Internet. Σημαντικό σημείο διαφοροποίησης της υπηρεσίες HOTstream Internet αποτελεί η ευκολία με την οποία οι επισκέπτες λαμβάνουν τους κωδικούς σύνδεσης για το internet, καθώς η απόκτησή τους γίνεται αυτοματοποιημένα μέσω της τηλεόρασης, χωρίς να απαιτείται επικοινωνία με τη υποδοχή.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024