Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Νέες διακρίσεις για την Emirates

Θοδωρής Κουμέλης - 24 Μάιος 2001, 00:00

Παραμονή της έναρξης της έκθεσης Arabian Travel Market 2001 (ATM) οι επαγγελματίες της τουριστικής βιομηχανίας από ολόκληρη τη Μέση Ανατολή<...>

απένειμαν στην αεροπορική εταιρία των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων νέα βραβεία για τις υπηρεσίες που προσφέρει.

Η

Emirates<.>

αναδείχθηκε από τους αναγνώστες του περιοδικού Travel Intelligence Middle East ως η καλύτερη εταιρία στην Business και την Οικονομική θέση. Παράλληλα η θυγατρική της εταιρία, Emirates Holidays' GM απέσπασε το βραβείο του καλύτερου Tour Operator ενώ το ξενοδοχείο της εταιρίας Emirates Towers έλαβε το βραβείο Best Business Hotel.

Οι επιτυχίες της Emirates όμως συνεχίζονται και στον εμπορευματικό τομέα. Η θυγατρική της, Emirates SkyCargo ψηφίστηκε από τους αναγνώστες του βρετανικού περιοδικού "Air Cargo News" ως η εταιρία της χρονιάς για τρίτο συνεχή χρόνο. Τον ίδιο τίτλο κέρδισε για 13η χρονιά στη στην Μέση Ανατολή, για τέταρτη χρόνια στην Ινδία και αναδείχθηκε ανάμεσα στις τρεις καλύτερες εταιρίες για την Άπω Ανατολή και την Αυστραλία.

Τα βραβεία που είναι γνωστά και ως "Όσκαρ της Εμπορευματικής Αεροπορικής Βιομηχανίας" απονεμήθηκαν σε ειδική εκδήλωση στο Λονδρέζικο ξενοδοχείο Royal Langaster Hotel με τη χορηγία της Atlas Air. Στο διαγωνισμό συμμετείχαν σε 67 χώρες.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top