Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΝέες διακρίσεις για την Emirates

Νέες διακρίσεις για την Emirates

Παραμονή της έναρξης της έκθεσης Arabian Travel Market 2001 (ATM) οι επαγγελματίες της τουριστικής βιομηχανίας από ολόκληρη τη Μέση Ανατολή απένειμαν στην αεροπορική εταιρία των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων νέα βραβεία […]

Παραμονή της έναρξης της έκθεσης Arabian Travel Market 2001 (ATM) οι επαγγελματίες της τουριστικής βιομηχανίας από ολόκληρη τη Μέση Ανατολή<...> απένειμαν στην αεροπορική εταιρία των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων νέα βραβεία για τις υπηρεσίες που προσφέρει.

Η Emirates<.> αναδείχθηκε από τους αναγνώστες του περιοδικού Travel Intelligence Middle East ως η καλύτερη εταιρία στην Business και την Οικονομική θέση. Παράλληλα η θυγατρική της εταιρία, Emirates Holidays' GM απέσπασε το βραβείο του καλύτερου Tour Operator ενώ το ξενοδοχείο της εταιρίας Emirates Towers έλαβε το βραβείο Best Business Hotel.

Οι επιτυχίες της Emirates όμως συνεχίζονται και στον εμπορευματικό τομέα. Η θυγατρική της, Emirates SkyCargo ψηφίστηκε από τους αναγνώστες του βρετανικού περιοδικού "Air Cargo News" ως η εταιρία της χρονιάς για τρίτο συνεχή χρόνο. Τον ίδιο τίτλο κέρδισε για 13η χρονιά στη στην Μέση Ανατολή, για τέταρτη χρόνια στην Ινδία και αναδείχθηκε ανάμεσα στις τρεις καλύτερες εταιρίες για την Άπω Ανατολή και την Αυστραλία.

Τα βραβεία που είναι γνωστά και ως "Όσκαρ της Εμπορευματικής Αεροπορικής Βιομηχανίας" απονεμήθηκαν σε ειδική εκδήλωση στο Λονδρέζικο ξενοδοχείο Royal Langaster Hotel με τη χορηγία της Atlas Air. Στο διαγωνισμό συμμετείχαν σε 67 χώρες.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024