Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Εξυπνη λύση ελέγχου και διαχείρισης ενέργειας, Orion

Νέα επιδοτούμενη λύση εξοικονόμησης ενέργειας για ξενοδοχεία

Βίκυ Καραντζαβέλου - 30 Σεπτέμβριος 2010, 00:00

H Eurotel Hospitality παρουσιάζει τη νέα έξυπνη λύση ελέγχου και διαχείρισης ενέργειας, Orion της VingCard Elsafe. Ένα μοναδικό σύστημα,<...>

σχεδιασμένο ειδικά για να μειώνει το κόστος της ενέργειας σε κάθε δωμάτιο ξενοδοχείου και να προσφέρει στους πελάτες μέγιστη άνεση και ασφάλεια, αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά ότι η VingCard Elsafe είναι μια από τις πιο αξιόπιστες εταιρείες, στη βιομηχανία φιλοξενίας σήμερα.

Το πρωτοποριακό αυτό προϊόν, επιτρέπει στο ξενοδοχείο τη διαχείριση της θερμοκρασίας των δωματίων και από απόσταση, έχοντας τον έλεγχο κεντρικά, ενώ παράλληλα ελέγχει αυτόματα τη ρύθμιση της θερμοκρασίας, όταν οι επισκέπτες μετακινούνται μέσα και έξω από τα δωμάτια. Το ORION είναι η απάντηση που δίνει η VingCard Elsafe προς την αυξανόμενη ανάγκη συμμετοχής των ξενοδοχείων σε περιβαλλοντικές πρωτοβουλίες, μια και δίνει στους ξενοδόχους τα μέσα για να μειώσουν την κατανάλωση της ενέργειας στην επιχείρησή τους, αλλά και τη δυνατότητα να συμμετάσχουν με επιτυχία στο επιδοτούμενο πρόγραμμα “Πράσινος Τουρισμός 2010”.
Με την εισαγωγή του “Orion” στην αγορά, η VingCard Elsafe δίνει στα ξενοδοχεία μια καινοτομία που βοηθά στο να βελτιώσουν τα προϊόντα τους, συμβάλλοντας ταυτόχρονα στην προστασία του περιβάλλοντος, ενώ συνεχίζει να προσφέρει τεχνολογία αιχμής στη βιομηχανία φιλοξενίας, προκειμένου να ικανοποιήσει και να υπερβεί τις προσδοκίες των  πελατών της.

Το ORION διατίθεται σε τρείς εκδόσεις:
- Stand alone - Aυτόνομη λειτουργία.
- Online, με απομακρυσμένη διαχείριση από κεντρικό σύστημα.
- Online, ενσωματωμένο στο ασύρματο σύστημα κλειδαριών του ξενοδοχείου.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top