Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΝέα επιδοτούμενη λύση εξοικονόμησης ενέργειας για ξενοδοχεία
Εξυπνη λύση ελέγχου και διαχείρισης ενέργειας, Orion

Νέα επιδοτούμενη λύση εξοικονόμησης ενέργειας για ξενοδοχεία

H Eurotel Hospitality παρουσιάζει τη νέα έξυπνη λύση ελέγχου και διαχείρισης ενέργειας, Orion της VingCard Elsafe. Ένα μοναδικό σύστημα, σχεδιασμένο ειδικά για να μειώνει το κόστος της ενέργειας σε κάθε […]

H Eurotel Hospitality παρουσιάζει τη νέα έξυπνη λύση ελέγχου και διαχείρισης ενέργειας, Orion της VingCard Elsafe. Ένα μοναδικό σύστημα,<...> σχεδιασμένο ειδικά για να μειώνει το κόστος της ενέργειας σε κάθε δωμάτιο ξενοδοχείου και να προσφέρει στους πελάτες μέγιστη άνεση και ασφάλεια, αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά ότι η VingCard Elsafe είναι μια από τις πιο αξιόπιστες εταιρείες, στη βιομηχανία φιλοξενίας σήμερα.

Το πρωτοποριακό αυτό προϊόν, επιτρέπει στο ξενοδοχείο τη διαχείριση της θερμοκρασίας των δωματίων και από απόσταση, έχοντας τον έλεγχο κεντρικά, ενώ παράλληλα ελέγχει αυτόματα τη ρύθμιση της θερμοκρασίας, όταν οι επισκέπτες μετακινούνται μέσα και έξω από τα δωμάτια. Το ORION είναι η απάντηση που δίνει η VingCard Elsafe προς την αυξανόμενη ανάγκη συμμετοχής των ξενοδοχείων σε περιβαλλοντικές πρωτοβουλίες, μια και δίνει στους ξενοδόχους τα μέσα για να μειώσουν την κατανάλωση της ενέργειας στην επιχείρησή τους, αλλά και τη δυνατότητα να συμμετάσχουν με επιτυχία στο επιδοτούμενο πρόγραμμα “Πράσινος Τουρισμός 2010″.

Με την εισαγωγή του “Orion” στην αγορά, η VingCard Elsafe δίνει στα ξενοδοχεία μια καινοτομία που βοηθά στο να βελτιώσουν τα προϊόντα τους, συμβάλλοντας ταυτόχρονα στην προστασία του περιβάλλοντος, ενώ συνεχίζει να προσφέρει τεχνολογία αιχμής στη βιομηχανία φιλοξενίας, προκειμένου να ικανοποιήσει και να υπερβεί τις προσδοκίες των πελατών της.

Το ORION διατίθεται σε τρείς εκδόσεις:
– Stand alone – Aυτόνομη λειτουργία.
– Online, με απομακρυσμένη διαχείριση από κεντρικό σύστημα.
– Online, ενσωματωμένο στο ασύρματο σύστημα κλειδαριών του ξενοδοχείου.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024