Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Γιατί η Ελβετία είναι η καλύτερη λύση για τουριστικές σπουδές

Παρουσίαση του Ελβετικού Οργανισμού Πανεπιστημιακής εκπαίδευσης S.E.G.

Βίκυ Καραντζαβέλου - 30 Σεπτέμβριος 2010, 00:00

Στον σημερινό εξαιρετικά ανταγωνιστικό κόσμο, οι καλύτερες δυνατές σπουδές αποτελούν την μεγαλύτερη επένδυση που μπορεί να κάνει κανείς. Η Ελβετία, με παράδοση άνω<...>

των 100 ετών  υπήρξε και παραμένει πρωτοπόρος στην τουριστική εκπαίδευση. Αυτό έχει βέβαια άμεσο αντίκρισμα για τους σπουδαστές, καθώς όλες σχεδόν οι μεγάλες ξενοδοχειακές αλυσίδες, αλλά και πολλές γενικότερα τουριστικές, απευθύνονται στο S.E.G. για την στρατολόγηση στελεχών τους.

Δύο φορές το χρόνο, το S.E.G. διοργανώνει “Recruitment Day, όπου διευθυντές Προσωπικού από τις σημαντικότερες  τουριστικές επιχειρήσεις από όλο τον κόσμο, συναντούν τους τελειόφοιτους των σχολών σε προσωπικές συνεντεύξεις, αναζητώντας κατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό  για την επάνδρωση των επιχειρήσεων τους σε όλο τον κόσμο.

Αυτός είναι ένας από τους λόγους, που τα ελβετικά πανεπιστήμια του S.E.G. δίνουν εγγύηση Global Career Guarantee, δηλαδή εγγύηση για διεθνή καριέρα στους απόφοιτους τους.

Στην παρουσίαση οι ενδιαφερόμενοι θα πληροφορηθούν τις δυνατότητες που προσφέρουν τα ελβετικά πανεπιστήμια που υπάγονται στον Οργανισμό S.E.G. για τους φοιτητές τους (www.swisseducation.com), καθώς επίσης και τις πολλές διαφορετικές επιλογές που δίνονται στους φοιτητές, όπως σπουδές ταυτόχρονα με (κανονικά αμειβόμενη) εργασία κ.λπ .

Το S.E.G. αποτελείται από 4 Πανεπιστήμια τα οποία προσφέρουν αμιγώς τουριστικές σπουδές και είναι τα :
- SHMS - Swiss Hotel Management School Caux/Montreux
- SHMS - University Centre Leysin
- HIM - Hotel Institute Montreux
- IHTTI – School of Hotel Management Neuchatel.

Το SITEC, το μοναδικό επίσημο γραφείο του οργανισμού στην Ελλάδα, προσκαλεί γονείς και υποψήφιους σπουδαστές, αλλά και ήδη εργαζόμενους που θέλουν να αναπτύξουν τις επαγγελματικές τους δυνατότητες, σε μια ανοιχτή εκδήλωση όπου θα παρουσιαστούν τα προγράμματα σπουδών στην Ελβετία στους τομείς: Hotel, Tourism, Events & Business Management studies για διπλώματα Diplomas, Bachelor, Master, M.B.A.

Η παρουσίαση θα γίνει στο ξενοδοχείο Metropolitan Hotel (πρώην Chandris) την Τετάρτη, 6 Οκτωβρίου 2010 και ώρα 19.00. Η παρουσίαση θα γίνει από την κα P. Stapeley, Regional Manager Europe & USA of S.E.G. και την κα E. Merkouriadi-Howald, SITEC Managing Director και είναι φυσικά ανοικτή για όλους τους ενδιαφερόμενους.

Επίσης όσοι τηα συμμετάσχουν θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν περισσότερα για την προσφορά Open House, που περιλαμβάνει δωρεάν τετραήμερη επίσκεψη στα πανεπιστήμια στην Ελβετία, για όσους ενδιαφέρονται.

Για δήλωση συμμετοχής, κάντε κλικ εδώ http://www.sitec.gr/pages_gr/gr_contact.htm.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top