Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Άγονος ο διαγωνισμός για τη μετοχοποίηση της Helexpo

Θοδωρής Κουμέλης - 24 Μάιος 2001, 00:00

Άγονος κηρύχθηκε ο δεύτερος διαγωνισμός για τη μερική μετοχοποίηση κατά 30% με ταυτόχρονη διάθεση του μάνατζμεντ της Helexpo<.> AE<...>

, καθώς η ελληνο-βρετανική κοινοπραξία Mack-Brooks Exhibitions και Damco Energy δεν κατέθεσε οικονομική προσφορά.

Εν τω μεταξύ ο δήμαρχος της πόλης κ. Βασίλης Παπαγεωργόπουλος δήλωσε ότι μετά την απόσυρση της μοναδικής υποψήφιας εταιρίας για την αγορά της Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ), η Έκθεση ανήκει πλέον στον μοναδικό διεκδικητή της, τον δήμο Θεσσαλονίκης.

Τόνισε, δε, ότι παρά τους αποκλεισμούς, η σημαία της Θεσσαλονίκης παραμένει ψηλά και η μοναδική πλέον διέξοδος είναι η απόδοση της

ΔΕΘ<.>

στο Δήμο Θεσσαλονίκης και στους φορείς της πόλης, ενώ υπογράμμισε ότι σήμερα, με την απόσυρση και της τελευταίας υποψήφιας εταιρίας, δικαιώθηκαν οι 100 φορείς της πόλης, που με επικεφαλής τον δήμο Θεσσαλονίκης, ζήτησαν να κηρυχθεί άγονος ο διαγωνισμός.

Τέλος, καλεί την κυβέρνηση να μην προχωρήσει σε πώληση της ΔΕΘ, είτε με τρίτο διαγωνισμό, είτε μέσω του χρηματιστηρίου και να αποδεχτεί την πρόταση του για μια νέα δημιουργική πορεία του εθνικού εκθεσιακού φορέα στον 21ο αιώνα, με μοχλό το Δήμο και τις δυνάμεις της Θεσσαλονίκης.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top