Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΤο Sheraton Rhodes Resort επιλέγει τη λύση HOTstream Signage της Media Communications
Ενημέρωση των επισκεπτών και την προώθηση των υπηρεσιών

Το Sheraton Rhodes Resort επιλέγει τη λύση HOTstream Signage της Media Communications

Το πολυτελές ξενοδοχείο Sheraton Rhodes Resort επέλεξε τη λύση HOTstream Signage της Media Communications Α.Ε., για την ενημέρωση των επισκεπτών και την προώθηση των υπηρεσιών του. Με γνώμονα τη διαρκή […]

Το πολυτελές ξενοδοχείο Sheraton Rhodes Resort επέλεξε τη λύση HOTstream Signage της Media Communications Α.Ε., για την ενημέρωση<...> των επισκεπτών και την προώθηση των υπηρεσιών του.

Με γνώμονα τη διαρκή ενημέρωση των επισκεπτών στην υποδοχή αλλά και στις αίθουσες συνεδριάσεων, το ξενοδοχείο Sheraton Rhodes Resort εγκατέστησε τις ξενοδοχειακές εφαρμογές Conference View και Lobby View της λύσης HOTstream Signage. Μέσω των εφαρμογών, το ξενοδοχείο παρέχει ενημέρωση για τα συνέδρια, τις υπηρεσίες, τις εκδηλώσεις ή τις ειδικές προσφορές που διαθέτει κάθε στιγμή, ενώ ταυτόχρονα παρέχονται χρήσιμες πληροφορίες όπως ισοτιμίες νομισμάτων και πρόγνωση καιρού.

Η MCOM έχει δημιουργήσει το HOTstream, μία από τις πιο τεχνολογικά προηγμένες και πρωτοποριακές πλατφόρμες ψυχαγωγίας και ενημέρωσης για τον ξενοδοχειακό τομέα. Εκτός του HOTstream Signage, η σουίτα προϊόντων HOTstream περιλαμβάνει τις εφαρμογές Interactive TV, IPTV, Video On Demand και Internet.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024