Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΤαξιδιωτική οδηγία για την Ευρώπη εξέδωσε και η Αυστραλία
Θεωρείται ότι υπάρχει απειλή επίθεσης σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες

Ταξιδιωτική οδηγία για την Ευρώπη εξέδωσε και η Αυστραλία

Η κυβέρνηση της Αυστραλίας προειδοποίησε τους Αυστραλούς ταξιδιώτες για πιθανές επιθέσεις που ενδέχεται να σημειωθούν σε 30 χώρες της Ευρώπης, χωρίς ωστόσο να αλλάξει το επίπεδο συναγερμού. Σύμφωνα με το […]

Η κυβέρνηση της Αυστραλίας προειδοποίησε τους Αυστραλούς ταξιδιώτες για πιθανές επιθέσεις που ενδέχεται να σημειωθούν σε 30 χώρες της Ευρώπης, χωρίς ωστόσο<...> να αλλάξει το επίπεδο συναγερμού.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ/ΜΠΕ, το υπουργείο Εξωτερικών της χώρας αναθεώρησε τις οδηγίες του για 30 ευρωπαϊκές χώρες υπογραμμίζοντας ότι πολλές άλλες χώρες έχουν ενημερώσει τους πολίτες τους για μια πιθανή απειλή στα δημόσια μέσα μεταφοράς ή σε τουριστικά σημεία.

Στην ανακοίνωση του υπουργείου αναφέρεται ότι παρόμοιες οδηγίες έχουν εκδώσει οι ΗΠΑ, η Ιαπωνία, η Σουηδία και η Βρετανία.

Σύμφωνα με το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο Fox News, ο Πύργος του Aιφελ στο Παρίσι και ο Κεντρικός Σταθμός του Βερολίνου περιλαμβάνονται στον κατάλογο των πιθανών στόχων που έχουν καταρτίσει οι υπηρεσίες πληροφοριών των δυτικών χωρών.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024