Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΟικολόγοι Πράσινοι: Ποιο αεροδρόμιο έκλεισε ποτέ για τα ελλείμματα ΟΑ;
Νομοσχέδιο για τον ΟΣΕ

Οικολόγοι Πράσινοι: Ποιο αεροδρόμιο έκλεισε ποτέ για τα ελλείμματα ΟΑ;

Σχολιάζοντας τη χθεσινή έγκριση του νομοσχεδίου για τον ΟΣΕ από το υπουργικό συμβούλιο, ο εκπρόσωπος Τύπου των Οικολόγων Πράσινων, κ. Γιάννης Παρασκευόπουλος έκανε την ακόλουθη δήλωση: “Με το νομοσχέδιο για […]

Σχολιάζοντας τη χθεσινή έγκριση του νομοσχεδίου για τον ΟΣΕ από το υπουργικό συμβούλιο, ο εκπρόσωπος Τύπου των Οικολόγων Πράσινων, κ. Γιάννης Παρασκευόπουλος έκανε<...> την ακόλουθη δήλωση:

“Με το νομοσχέδιο για τον ΟΣΕ, η “Δανία του Νότου” δεσμεύεται να δαπανά για τα τρένα της 12 φορές λιγότερα χρήματα από τη Δανία του Όλι Ρεν, να έχει 9 φορές αραιότερο σιδηροδρομικό δίκτυο και να αποκλείσει και την πιο απόμακρη πιθανότητα επαναλειτουργίας των γραμμών που θα κλείσουν.

Ας μας πει η κυβέρνηση ποιο αεροδρόμιο έκλεισε ποτέ για τα ελλείμματα της Ολυμπιακής. Αποτελεί το ξήλωμα των γραμμών και η εκποίηση των σταθμών για οικόπεδα, `υγιή οικονομική βάση` επαναλειτουργίας για το σιδηρόδρομο;

Η εξυγίανση του ΟΣΕ είναι σίγουρα απαραίτητη, έστω κι αν το πραγματικό έλλειμμα και χρέος του ΟΣΕ φθάνει μόλις το 15% των ποσών που ακούγονται. Συνδέεται όμως με την αναδιοργάνωση και τον εκσυγχρονισμό των τρένων, στα πλαίσια μιας βιώσιμης πολιτικής μεταφορών με κορμό το σιδηρόδρομο. Αποτελεί πραγματική τραγωδία για τη χώρα ότι η πολιτική βούληση της κυβέρνησης κινείται ακριβώς στην αντίθετη κατεύθυνση”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024