Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΟι Αμερικανοί τουριστικοί πράκτορες ενθαρρύνουν τα ταξίδια στην Ευρώπη
U.S. Tour Operators Association

Οι Αμερικανοί τουριστικοί πράκτορες ενθαρρύνουν τα ταξίδια στην Ευρώπη

Σε συνέχεια της Ταξιδιωτικής Οδηγίας της 3ης Οκτωβρίου των ΗΠΑ, για ενδεχόμενες τρομοκρατικές επιθέσεις στην Ευρώπη, ο Σύνδεσμος Τουριστικών Πρακτόρων των ΗΠΑ (USTOA) συμβουλεύει τους Αμερικανούς να συνεχίσουν τα ταξιδιωτικά […]

Σε συνέχεια της Ταξιδιωτικής Οδηγίας της 3ης Οκτωβρίου των ΗΠΑ, για ενδεχόμενες τρομοκρατικές επιθέσεις στην Ευρώπη, ο Σύνδεσμος Τουριστικών Πρακτόρων των ΗΠΑ<...> (USTOA) συμβουλεύει τους Αμερικανούς να συνεχίσουν τα ταξιδιωτικά τους σχέδια στην ευρωπαϊκή ήπειρο.

“Οι εταιρείες-μέλη του USTOA έχουν σήμερα χιλιάδες άτομα στην Ευρώπη. Η ασφάλεια των επιβατών και πελατών μας, αποτελεί βασικό μέλημα για κάθε μία από τις εταιρείες μας, καθώς και ο USTOA ανέκαθεν λάμβανε μέτρα για την καλύτερη δυνατή προστασία κάθε ταξιδιώτη προς κάθε προορισμό, είτε πρόκειται για διεθνή ή εγχώριο”, λέει ο John Stachnik, πρόεδρος του USTOA. “Αναγνωρίζουμε τη σημασία του συναγερμού που εγέρθη από το Στέιτ Ντιπάρτμεντ συναγερμού και τα μέλη μας κάνουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να αντιμετωπίσουν τη συγκεκριμένη ταξιδιωτική Οδηγία με τη σοβαρότητα που της αρμόζει”, προσθέτει.

Ο κ. Stachnik επισημαίνει ότι στις περιπτώσεις ταξιδιωτών σε γκρουπ με συνοδό, πάντα υπάρχει επαφή με την εταιρεία, μέσω του αρχηγού του ταξιδιού. “Οι αρχηγοί των γκρουπ έχουν πλήρη γνώση των τοπικών συνθηκών κάθε χώρας. Και καθώς πολλές εταιρείες του USTOA έχουν τοπικά γραφεία σε όλη την Ευρώπη, υπάρχει άμεση επικοινωνία τόσο με τους διευθυντές όσο και με τους αρχηγούς των γκρουπ”.

“Ακόμη κι εάν είστε μεμονωμένος ταξιδιώτης ή έχετε επιλέξει ένα εξειδικευμένο πακέτο διακοπών ή ειδικό δρομολόγιο ταξιδιού, που έχει σχεδιαστεί από μια εταιρεία-μέλος του USTOA, υπάρχει επαφή σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Η εταιρεία έχει επίσης αρχείο της διαδρομής σας, έτσι ώστε να είναι σε θέση να επικοινωνήσει μαζί σας” προσθέτει ο κ. Stachnik.

Και καταλήγει: “Οι Αμερικανοί αντιλαμβάνονται όλο και περισσότερο την πραγματικότητα του σημερινού κόσμου. Η συντριπτική πλειοψηφία των ταξιδιωτικών εμπειριών τους στο εξωτερικό είναι θετικές, διαφωτιστικές και πλούσιες. Εμείς βέβαια λέμε `να είστε ενήμεροι για το περιβάλλον γύρο τους, να διαθέτετε κοινή λογική και βγείτε να απολαύσετε τον κόσμο`”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024