Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΟι λύσεις HOTstream της Media Communications στο ξενοδοχείο La Marquise
Αξιοποίηση της εφαρμογής HOTstream Interactive TV

Οι λύσεις HOTstream της Media Communications στο ξενοδοχείο La Marquise

Η Media Communications ΑΕ εγκατέστησε με επιτυχία την σουίτα προϊόντων HOTstream στο ξενοδοχείο La Marquise στη Ρόδο. Το πολυτελές ξενοδοχείο, με γνώμονα την παροχή στον πελάτη των καλύτερων και πιο […]

Η Media Communications ΑΕ εγκατέστησε με επιτυχία την σουίτα προϊόντων HOTstream στο ξενοδοχείο La Marquise στη Ρόδο. Το πολυτελές<...> ξενοδοχείο, με γνώμονα την παροχή στον πελάτη των καλύτερων και πιο σύγχρονων λύσεων στους τομείς της ενημέρωσης, διασκέδασης και επικοινωνίας επέλεξε τις λύσεις HOTstream παρέχοντας πολυτέλεια και υψηλή τεχνολογία.

Αξιοποιώντας την εφαρμογή HOTstream Interactive TV οι επισκέπτες έχουν κάθε στιγμή στην τηλεόραση του δωματίου τους πληθώρα ταινιών για on-demand προβολή, τουριστικούς οδηγούς, ξενοδοχειακά κανάλια και ταυτόχρονα πρόσβαση σε ξενοδοχειακές υπηρεσίες όπως την ενημέρωση λογαριασμού.

Μέσω του HOTstream IPTV το La Marquise παρέχει στους επισκέπτες όλα τα τηλεοπτικά κανάλια αποκλειστικά σε ψηφιακή ποιότητα εικόνας, έως και υψηλής ευκρίνειας (High Definition), ενώ ταυτόχρονα προσφέρεται η δυνατότητα κατηγοριοποίησης τους βάσει είδους και γλώσσας.

Παράλληλα, για την διαρκή ενημέρωση των επισκεπτών στο lobby και τις αίθουσες συνεδριάσεων, το La Marquise επέλεξε την λύση HOTstream Signage και τις ξενοδοχειακές εφαρμογές Conference View και Lobby View. Μέσω των εφαρμογών, το ξενοδοχείο παρέχει ενημέρωση για τα συνέδρια, τις υπηρεσίες, τις εκδηλώσεις ή τις ειδικές ξενοδοχειακές προσφορές που ισχύουν κάθε στιγμή.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024