Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Στόχος η επιπλέον εμβάθυνση της συνεργασίας με τα μέλη

Το Athens Convention Bureau εγκαινιάζει τα ACB Events

Τατιάνα Ρόκου - 12 Οκτώβριος 2010, 00:00

Το Athens Convention Bureau, με σκοπό την περαιτέρω ανάπτυξη και ανάδειξη του συνεδριακού προϊόντος της Αθήνας, καθώς και την καλύτερη συνεργασία με τα μέλη του καθιερώνει ένα νέο θεσμό, υπό τον τίτλο "ACB Events". Με απώτερο στόχο την επιπλέον εμβάθυνση της συνεργασίας με...

Το Athens Convention Bureau, με σκοπό την περαιτέρω ανάπτυξη και ανάδειξη του συνεδριακού προϊόντος της Αθήνας, καθώς και την καλύτερη συνεργασία με<...>

τα μέλη του καθιερώνει ένα νέο θεσμό, υπό τον τίτλο “ACB Events”. Με απώτερο στόχο την επιπλέον εμβάθυνση της συνεργασίας με τα μέλη του το ACB θα διοργανώνει σε τακτά χρονικά διαστήματα μια σειρά εκδηλώσεων ACB Events με επιλεγμένους ομιλητές, ενώ θα περιλαμβάνουν παρουσιάσεις και αναλύσεις επί ζητημάτων του ευρύτερου τομέα συνεδρίων και εταιρικών συναντήσεων.

Οι εκδηλώσεις αυτές θα σχεδιάζονται με βάση τις τρέχουσες εξελίξεις στη διεθνή αγορά, τις τάσεις που επικρατούν διεθνώς, ειδικά ως προς την οργάνωση και προβολή συνεδριακών προορισμών, και τις απαιτήσεις καλύτερης οργάνωσης της εσωτερικής συνεδριακής αγοράς.

Τα ACB Events παράλληλα αποσκοπούν στην πληρέστερη ενημέρωση των μελών και των συνεργατών του ACB επί διαφόρων θεμάτων που απασχολούν την αγορά και η προσέγγισή τους θα γίνεται με γνώμονα τον υψηλό βαθμό επαγγελματισμού και εξειδίκευσης που τέτοια ζητήματα προϋποθέτουν. Επιδίωξη του ACB είναι οι εκδηλώσεις αυτές να λειτουργήσουν και ως δίαυλοι μεταφοράς τεχνογνωσίας και πληροφοριών αλλά και ως αφορμές για προβληματισμό και διάλογο.

Η πρώτη εκδήλωση ACB Events θα πραγματοποιηθεί στο Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο, με θέμα  “Athens: Becoming a Top Conference Destination” και με κύριο ομιλητή τον κ. Roger Carter, Managing Director της TEAM Tourism Consulting.

Στην ίδια εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί και η παρουσίαση του “Athens Meeting Planner`s Guide”, του πρώτου επίσημου διεθνούς συνεδριακού οδηγού της Αθήνας. Ο οδηγός σχεδιάστηκε και συντάχθηκε με πρωτοβουλία και μέριμνα του ACB και τη συνεργασία των μελών του, με στόχο αφενός μεν να προβάλλει την Αθήνα στην απαιτητική διεθνή αγορά συνεδρίων και αφετέρου να αποτελέσει ένα από τα βασικά επαγγελματικά εργαλεία για την ενίσχυση του συνεδριακού τομέα και κατά προέκταση για την ενδυνάμωση της ευρύτερης οικονομίας της πόλης.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top