Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
World Travel Awards Europe

Διεθνείς διακρίσεις για το Athenaeum InterContinental Athens

Βίκυ Καραντζαβέλου - 21 Οκτώβριος 2010, 00:00

To Athenaeum InterContinental Athens βραβεύθηκε με τη διάκριση “GreeceΆs Leading Conference Hotel” και “GreeceΆs Leading Business Hotel” για το 2010<...>

στο διαγωνισμό World Travel Awards Europe.

Ο διαγωνισμός World Travel Awards, ή αλλιώς τα “Όσκαρ της τουριστικής βιομηχανίας”, πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά το 1993 και μέχρι σήμερα αποτελεί τη σημαντικότερη προσπάθεια επιβράβευσης προϊόντων ή υπηρεσιών του κλάδου. Για το 2010, στη διαδικασία ψηφοφορίας καταμετρήθηκαν περισσότερες από 185,000 συμμετοχές οι οποίες ανέδειξαν τους ηγέτες της αγοράς.

“Η απονομή της υψηλής αυτής διάκρισης, καθώς και των προηγούμενων που είχε λάβει το ξενοδοχείο για τα έτη 2005, 2006, 2007 και 2009 αποτελούν για εμάς επιβραβεύσεις μεγάλης σπουδαιότητας. Αυτή τη φορά, ωστόσο, ο ενθουσιασμός μας είναι ακόμη μεγαλύτερος, καθώς καταφέραμε να βραβευθούμε όχι μόνο ως το Καλύτερο Business αλλά και ως το Καλύτερο Conference ξενοδοχείο της Ελλάδας”, ανέφερε σχετικά o κ. Πάνος Παναγιωτόπουλος, γενικός διεθυντής του  Athenaeum InterContinental Athens. “Η κινητήρια δύναμη της επιτυχημένης πορείας μας έγκειται στην παροχή υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών σε ένα πολυτελές και άνετο περιβάλλον. Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να τηρούμε την υπόσχεση που δίνουμε καθημερινά στους πελάτες μας”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top