Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Στο Skiathos Palace το 10ο Παγκόσμιο Συνέδριο Αθλητικής Ψυχολογίας

Βίκυ Καραντζαβέλου - 25 May 2001, 00:00

Στα πλαίσια της τουριστικής ανάπτυξης της νήσου Σκιάθου, θα διεξαχθεί το 10ο Παγκόσμιο Συνέδριο Αθλητικής Ψυχολογίας στο συνεδριακό κέντρο του ξενοδοχείου Skiathos Palace<.>< από<...>

τις 28 Μαΐου έως τις 2 Ιουνίου 2001, υπό την αιγίδα των Πανεπιστημίων Θράκης και Θεσσαλίας.

Η υποδοχή των 800 διακεκριμένων επιστημόνων της αθλητικής επιστήμης, θα γίνει στα ξενοδοχεία της Σκιάθου με κεντρική ξενοδοχειακή μονάδα το Skiathos Palace, στο συνεδριακό κέντρο του οποίου θα λάβουν χώρα οι επιστημονικές ανακοινώσεις. Οι 616 ανακοινώσεις των ειδικών επιστημόνων, από 51 χώρες του κόσμου, θα αποτελέσουν σημαντικό στόχο για την αθλητική υποδομή της χώρας μας, μια και οι Ολυμπιακοί Αγώνες είναι προ των πυλών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, εκτός από τη δημιουργία του σύγχρονου συνεδριακού κέντρου 250 ατόμων, το Skiathos Palace έχει ολοκληρώσει την πρώτη φάση του επενδυτικού της προγράμματος , που περιλαμβάνει την αναβάθμιση και βελτίωση του συγκροτήματος ύψους 450 εκ. δρχ. Με την τελική ολοκλήρωση της επένδυσης το Skiathos Palace θα μετατραπεί σε ένα πολυτελές κατάλυμα για την περιφέρεια Θεσσαλίας, δυναμικότητας 550 κλινών.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top