Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείς‘Παράδεισος των αγορών’ η Σιγκαπούρη λόγω εκπτώσεων

‘Παράδεισος των αγορών’ η Σιγκαπούρη λόγω εκπτώσεων

Στην τροχιά των μεγαλύτερων εκπτώσεων και των καλύτερων προσφορών θα βρίσκεται η Σιγκαπούρη για περίπου έξι εβδομάδες και συγκεκριμένα από 25 Μαΐου μέχρι 8 Ιουλίου. Οι εκπτώσεις στη Σιγκαπούρη είναι […]

Στην τροχιά των μεγαλύτερων εκπτώσεων και των καλύτερων προσφορών θα βρίσκεται η Σιγκαπούρη<.> για περίπου έξι εβδομάδες και συγκεκριμένα από<...> 25 Μαΐου μέχρι 8 Ιουλίου.

Οι εκπτώσεις στη Σιγκαπούρη είναι φημισμένες σε όλη τη Νοτιοανατολική Ασία και αποτελούν πια το καθιερωμένο εμπορικό 'γεγονός'. Για το λόγο αυτό η Πόλη των Λεόντων κατακλύζεται κάθε χρόνο από εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες, προερχόμενους από διάφορες χώρες, οι οποίοι στην κυριολεξία 'ξεσηκώνουν' τα μαγαζιά, αφού μπορούν να βρουν αναγνωρισμένες διεθνώς 'μάρκες' με εγγύηση γνησιότητας, όλα τα είδη υψηλής ποιότητας (άριστο μετάξι, ηλεκτρονικά, πολύτιμους λίθους, ξυλόγλυπτα κλπ) και περίτεχνα χαρακτηριστικά προϊόντα των λαών της Ασίας, σε εκπληκτικά χαμηλές τιμές, με έκπτωση έως και 70%.

Για όσους ενδιαφέρονται η Singapore Airlines<.> σε συνεργασία με τον ταξιδιωτικό οργανισμό TradeWinds, που ανήκει στο Singapore Airlines Group, έχει ετοιμάσει ταξιδιωτικά 'πακέτα'(Σιγκαπούρη-Πούκετ, Σιγκαπούρη-Σαμούι, Σιγκαπούρη-Πούκετ-Σαμούι) σε ειδικά χαμηλές τιμές, που συνδυάζουν τις αγορές με την αναψυχή. Στα πακέτα περιλαμβάνεται και δωρεάν ξενάγηση στην πόλη της Σιγκαπούρης.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές Εταιρίες‘Παράδεισος των αγορών’ η Σιγκαπούρη λόγω εκπτώσεων

‘Παράδεισος των αγορών’ η Σιγκαπούρη λόγω εκπτώσεων

Για έξι ολόκληρες εβδομάδες, από μέσα Μαΐου μέχρι τον Ιούλιο, η Σιγκαπούρη θα βρίσκεται στην τροχιά των μεγαλύτερων εκπτώσεων και των καλύτερων προσφορών. Οι εκπτώσεις στη Σιγκαπούρη είναι φημισμένες σε […]

Για έξι ολόκληρες εβδομάδες, από μέσα Μαΐου μέχρι τον Ιούλιο, η Σιγκαπούρη<.> θα βρίσκεται στην τροχιά των μεγαλύτερων εκπτώσεων και των καλύτερων<...> προσφορών.
Οι εκπτώσεις στη Σιγκαπούρη είναι φημισμένες σε όλη τη Νοτιοανατολική Ασία και αποτελούν πια το καθιερωμένο εμπορικό 'γεγονός'.
Για το λόγο αυτό η Σιγκαπούρη κατακλύζεται κάθε χρόνο από εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες, προερχόμενους από διάφορες χώρες, οι οποίοι στην κυριολεξία 'ξεσηκώνουν' τα μαγαζιά, αφού μπορούν να βρουν αναγνωρισμένες διεθνώς 'μάρκες' με εγγύηση γνησιότητας, όλα τα είδη υψηλής ποιότητας ( άριστο μετάξι, ηλεκτρονικά, πολύτιμους λίθους, ξυλόγλυπτα κλπ) και περίτεχνα χαρακτηριστικά προϊόντα των λαών της Ασίας, σε εκπληκτικά χαμηλές τιμές, με έκπτωση έως και 70%.
Για όσους ενδιαφέρονται η Singapore Airlines<.> σε συνεργασία με τον ταξιδιωτικό οργανισμό TradeWings, που ανήκει στο Singapore Airlines Group, έχει ετοιμάσει ταξιδιωτικό 'πακέτο' (7ημέρες / 4 νύχτες) σε ειδική τιμή, που εκτός των άλλων περιλαμβάνει και 3 δωρεάν εισόδους σε θεάματα της Σιγκαπούρης.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024