Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαTo Intercontinental Aphrodite Hills κορυφαίο resort στην Κύπρο
World Travel Awards

To Intercontinental Aphrodite Hills κορυφαίο resort στην Κύπρο

Το Intercontinental Aphrodite Hills αναδείχτηκε ως το Κορυφαίο Resort της Κύπρου στα φετινά βραβεία World Travel Awards, μια διάκριση που αποτελεί κορυφαία αναγνώριση, αφενός για τις εγκαταστάσεις, αλλά και για […]

Το Intercontinental Aphrodite Hills αναδείχτηκε ως το Κορυφαίο Resort της Κύπρου στα φετινά βραβεία World Travel Awards, μια διάκριση που αποτελεί κορυφαία<...> αναγνώριση, αφενός για τις εγκαταστάσεις, αλλά και για τις υπηρεσίες υψηλού επιπέδου που προσφέρονται σε όλο το resort.

Το ξενοδοχείο, που βρίσκεται μέσα στην τεράστια έκταση του Λόφου της Αφροδίτης (Aphrodite Hills) έχει εδραιωθεί στις καρδιές των πελατών του που το επισκέπτονται συχνά για να απολαύσουν την άνεση και την πολυτέλεια των υπηρεσιών που προσφέρει.

Τα World Travel Awards, θεωρούνται ως τα Oscar στην παγκόσμια τουριστική βιομηχανία και αποτελούν κορυφαίο κίνητρο για παροχή ποιοτικών προτύπων υψηλού επιπέδου στην παγκόσμια βιομηχανία του ταξιδιού και του τουρισμού, που ενθαρρύνει την τελειότητα σε όλα τα επίπεδα, από την προϊοντική καινοτομία, τη δημιουργικότητα και την κατάρτιση προσωπικού, μέχρι την εξυπηρέτηση των πελατών και τη γενική απόδοση. Οι κατηγορίες στις οποίες οι υποψήφιοι συμμετείχαν ήταν πολλές, μεταξύ των οποίων προορισμοί, τουριστικοί οργανισμοί, αεροπορικές εταιρείες, πολυτελή ξενοδοχεία και οργανωτές ταξιδιών περιπέτειας.

Η ψηφοφορία έγινε ηλεκτρονικά, on line, και έδινε τη δυνατότητα τόσο στους επαγγελματίες του τουρισμού όσο και στους ταξιδιώτες – πελάτες, να υποστηρίξουν τις αγαπημένες τους επιχειρήσεις και brands σε αυτή την αναμέτρηση.

“Τα World Travel Awards είναι ουσιαστικά μια διεθνής μέτρηση επιδόσεων με στόχο την τελειότητα στον τομέα του ταξιδιού και της φιλοξενίας”, δήλωσε ο γενικός διευθυντής του ξενοδοχείου κ. Ανδρέας Χριστοδουλίδης. “Το αποτέλεσμα και η διάκρισή μας ήρθε να επιβεβαιώσει τις συνεχείς προσπάθειές μας για την τελειότητα, αλλά και μια διαπίστωση ότι τόσο οι πελάτες μας όσο και οι συνεργάτες μας έχουν εισπράξει τις καλύτερες εντυπώσεις από εμάς”, πρόσθεσε.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024