Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
World Travel Awards

To Intercontinental Aphrodite Hills κορυφαίο resort στην Κύπρο

Βίκυ Καραντζαβέλου - 02 Νοέμβριος 2010, 00:00

Το Intercontinental Aphrodite Hills αναδείχτηκε ως το Κορυφαίο Resort της Κύπρου στα φετινά βραβεία World Travel Awards, μια διάκριση που αποτελεί κορυφαία<...>

αναγνώριση, αφενός για τις εγκαταστάσεις, αλλά και για τις υπηρεσίες υψηλού επιπέδου που προσφέρονται σε όλο το resort.

Το ξενοδοχείο, που βρίσκεται μέσα στην τεράστια έκταση του Λόφου της Αφροδίτης (Aphrodite Hills) έχει εδραιωθεί στις καρδιές των πελατών του που το επισκέπτονται συχνά για να απολαύσουν την άνεση και την πολυτέλεια των υπηρεσιών που προσφέρει.

Τα World Travel Awards, θεωρούνται ως τα Oscar στην παγκόσμια τουριστική βιομηχανία και αποτελούν κορυφαίο κίνητρο για παροχή ποιοτικών προτύπων υψηλού επιπέδου στην παγκόσμια βιομηχανία του ταξιδιού και του τουρισμού, που ενθαρρύνει την τελειότητα σε όλα τα επίπεδα, από την προϊοντική καινοτομία, τη δημιουργικότητα και την κατάρτιση προσωπικού, μέχρι την εξυπηρέτηση των πελατών και τη γενική απόδοση. Οι κατηγορίες στις οποίες οι υποψήφιοι συμμετείχαν ήταν πολλές, μεταξύ των οποίων προορισμοί, τουριστικοί οργανισμοί, αεροπορικές εταιρείες, πολυτελή ξενοδοχεία και οργανωτές ταξιδιών περιπέτειας.

Η ψηφοφορία έγινε ηλεκτρονικά, on line, και έδινε  τη δυνατότητα τόσο στους επαγγελματίες του τουρισμού όσο και στους ταξιδιώτες – πελάτες, να υποστηρίξουν τις αγαπημένες τους επιχειρήσεις και brands σε αυτή την αναμέτρηση.

“Τα World Travel Awards είναι ουσιαστικά μια διεθνής μέτρηση επιδόσεων με στόχο την τελειότητα στον τομέα του ταξιδιού και της φιλοξενίας”, δήλωσε ο γενικός διευθυντής του ξενοδοχείου κ. Ανδρέας Χριστοδουλίδης. “Το αποτέλεσμα και η διάκρισή μας ήρθε να επιβεβαιώσει τις συνεχείς προσπάθειές μας για την τελειότητα, αλλά και μια διαπίστωση ότι τόσο οι πελάτες μας όσο και οι συνεργάτες μας έχουν εισπράξει τις καλύτερες εντυπώσεις από εμάς”, πρόσθεσε.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top