Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΝέο website για το ξενοδοχείο Novotel Athens
Αναδιοργάνωση του website από την Travel Media Applications

Νέο website για το ξενοδοχείο Novotel Athens

Με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση της ελληνικής αγοράς, η διοίκηση του ξενοδοχείου Novotel Athens αποφάσισε να ανανεώσει την ιστοσελίδα του στο Internet, προσαρμόζοντάς την στις ανάγκες του Έλληνα ταξιδιώτη. Ο […]

Με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση της ελληνικής αγοράς, η διοίκηση του ξενοδοχείου Novotel Athens αποφάσισε να ανανεώσει την ιστοσελίδα του στο Internet, προσαρμόζοντάς<...> την στις ανάγκες του Έλληνα ταξιδιώτη.

Ο γενικός διευθυντής του ξενοδοχείου κ. Ευριπίδης Τζήκας δήλωσε: “Πιστεύουμε ότι μια σωστή ιστοσελίδα αποτελεί εργαλείο για κάθε επιχείρηση, πόσο μάλλον για τα ξενοδοχεία. Θεωρούμε ότι η ελληνική αγορά αναζητά πληροφορίες και κάνει κρατήσεις μέσω του διαδικτύου. Έτσι αποφασίσαμε να ανασχεδιάσουμε τη σελίδα μας ακολουθώντας τα πρότυπα της αλυσίδας Novotel προσφέροντας στον Έλληνα πελάτη μας πληροφορίες στην ελληνική γλώσσα για όλες τις υπηρεσίες που παρέχουμε στη διάθεσή του τις οποίες δεν μπορούσε να βρει σε αυτή την έκταση μέσα από το διεθνές μας website. Αυτή η διευκόλυνση πιστεύουμε θα εκτιμηθεί από την ελληνική αγορά”.

Στο website υπάρχουν πολλές πληροφορίες για το ξενοδοχείο, για κρατήσεις, αλλά και για την κάρτα-μέλους Aclub. Ο κ. Θόδωρος Κουμέλης, διευθυντής της εταιρείας Travel Media Applications, που επιμελήθηκε την αναδιοργάνωση του website, δήλωσε: “Για δεύτερη φορά μας εμπιστεύθηκε το Novotel Athens για την ανανέωση της ιστοσελίδας του. Με το γρήγορο ρυθμό που αλλάζουν οι τάσεις στο Internet κρίθηκε αναγκαία η αναβάθμιση, έτσι ώστε να υπάρχει η ευελιξία τροποποίησης της πληροφορίας με βάση τις ανάγκες της ελληνικής αγοράς πάντα όμως διατηρώντας την ταυτότητα της αλυσίδας Novotel. Ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας βασίστηκε στα εγχειρίδια ταυτότητας μητρικής εταιρείας μια διαδικασία στην οποία η εταιρίας μας έχει μεγάλη εμπειρία”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024