Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αναδιοργάνωση του website από την Travel Media Applications

Νέο website για το ξενοδοχείο Novotel Athens

Τατιάνα Ρόκου - 03 Νοέμβριος 2010, 00:00

Με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση της ελληνικής αγοράς, η διοίκηση του ξενοδοχείου Novotel Athens αποφάσισε να ανανεώσει την ιστοσελίδα του στο Internet, προσαρμόζοντάς<...>

την στις ανάγκες του Έλληνα ταξιδιώτη.

Ο γενικός διευθυντής του ξενοδοχείου κ. Ευριπίδης Τζήκας δήλωσε: “Πιστεύουμε ότι μια σωστή ιστοσελίδα αποτελεί εργαλείο για κάθε επιχείρηση, πόσο μάλλον για τα ξενοδοχεία. Θεωρούμε ότι η ελληνική αγορά αναζητά πληροφορίες και κάνει κρατήσεις μέσω του διαδικτύου. Έτσι αποφασίσαμε να ανασχεδιάσουμε τη σελίδα μας ακολουθώντας τα πρότυπα της αλυσίδας Novotel προσφέροντας στον Έλληνα πελάτη μας πληροφορίες στην ελληνική γλώσσα για όλες τις υπηρεσίες που παρέχουμε στη διάθεσή του τις οποίες δεν μπορούσε να βρει σε αυτή την έκταση μέσα από το διεθνές μας website. Αυτή η διευκόλυνση πιστεύουμε θα εκτιμηθεί από την ελληνική αγορά”.

Στο website υπάρχουν πολλές πληροφορίες για το ξενοδοχείο, για κρατήσεις, αλλά και για την κάρτα-μέλους Aclub. Ο κ. Θόδωρος Κουμέλης, διευθυντής της εταιρείας Travel Media Applications, που επιμελήθηκε την αναδιοργάνωση του website, δήλωσε: “Για δεύτερη φορά μας εμπιστεύθηκε το Novotel Athens για την ανανέωση της ιστοσελίδας του. Με το γρήγορο ρυθμό που αλλάζουν οι τάσεις στο Internet κρίθηκε αναγκαία η αναβάθμιση, έτσι ώστε να υπάρχει η ευελιξία τροποποίησης της πληροφορίας με βάση τις ανάγκες της ελληνικής αγοράς πάντα όμως διατηρώντας την ταυτότητα της αλυσίδας Novotel. Ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας βασίστηκε στα εγχειρίδια ταυτότητας μητρικής εταιρείας μια διαδικασία στην οποία η εταιρίας μας έχει μεγάλη εμπειρία”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top