Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΕπανασύσταση της Επιτροπής Προσφυγών του Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού
Ερώτηση των Ν. Δένδια και Ολ. Κεφαλογιάννη στη Βουλή

Επανασύσταση της Επιτροπής Προσφυγών του Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού

Έπειτα από ερώτηση του υπεύθυνου του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτή Κέρκυρας, κ. Νίκου Δένδια και της υπεύθυνης του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Τουριστικής Ανάπτυξης της […]

Έπειτα από ερώτηση του υπεύθυνου του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτή Κέρκυρας, κ. Νίκου Δένδια και της υπεύθυνης<...> του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Τουριστικής Ανάπτυξης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτού Ρεθύμνου κας Όλγας Κεφαλογιάννη, που κατατέθηκε στη Βουλή στις 9/9/2010, επανασυστάθηκε η πενταμελής Επιτροπή Προσφυγών του Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού, με απόφαση του αρμόδιου υπουργού στις 21/9/2010.

Η σχετική απόφαση επαναφέρει σε λειτουργία τη διαδικασία ελέγχου των προσφυγών των τουριστικών επιχειρήσεων κατά των κυρώσεων που επιβάλλουν οι Περιφερειακές Υπηρεσίες Τουρισμού του ΕΟΤ.

Η δεκάμηνη “απουσία” της διαδικασία αυτής είχε καταστήσει τους ελέγχους αλυσιτελείς. Λόγω της μη έκδοσης αποφάσεων, διαιωνιζόταν η αναστολή των επιβληθεισών κυρώσεων. Συνακόλουθα, διατηρούνταν οι παρανομίες και οι αυθαιρεσίες από τις παραβαίνουσες το νόμο ξενοδοχειακές μονάδες.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024